0
0

Агар, альбумін, желатин, пектин

Хіт продажу
4
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..

Вага

125 грн
-5%
Хіт продажу
SALE
3
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація      ..

Вага

1 050 грн1 000 грн
Хіт продажу
2
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих я..

Вага

575 грн
-5%
Хіт продажу
SALE
5
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..

Вага

1 100 грн1 050 грн
-5%
Хіт продажу
SALE
0
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація   &n..

Вага

950 грн900 грн
Хіт продажу
1
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..

Вага

90 грн
Хіт продажу
1
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..

Вага

300 грн
Хіт продажу
0
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація   &n..

Вага

475 грн
-4%
Хіт продажу
SALE
2
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчу..

Вага

700 грн670 грн
Хіт продажу
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..

Вага

250 грн
-4%
Хіт продажу
SALE
2
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчу..

Вага

700 грн670 грн
Хіт продажу
2
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..

Вага

575 грн
Хіт продажу
0
Ксантанова камедь - особлива група добавок, головним призначенням яких є формування та збереження консистенції, текстур та форми харчових продуктів. Використовується в багатьох галузях промисловості: у харчовій при виробництві напоїв, концентраті..

Вага

225 грн
-3%
Хіт продажу
SALE
1
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..

Вага

600 грн580 грн
Хіт продажу
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..

Вага

50 грн
Хіт продажу
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..

Вага

450 грн
-5%
Хіт продажу
SALE
0
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих я..

Вага

1 050 грн1 000 грн
Хіт продажу
0
Ізомальт – це білий дрібнодисперсний порошок із кристалічною структурою без запаху із солодким смаком. Є замінником цукру або цукровим спиртом. Незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур та прикрас шляхом витягування, видування чи від..

Вага

400 грн
Хіт продажу
0
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих я..
300 грн
Хіт продажу
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..

Вага

120 грн
Хіт продажу
0
СМС (карбоксиметилцелюлоза) хороший гелеутворюючий, стабілізуючий агент і загусник Застосовується СМС для виготовлення: харчового клею - він допоможе міцно скріпити складові виробів; мастики – полегшує ліплення кольорів та фігурок; Також додають КМЦ ..

Вага

350 грн
-4%
Хіт продажу
SALE
0
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..

Вага

570 грн550 грн
Хіт продажу
1
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, мармела..

Вага

375 грн
Хіт продажу
0
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих я..

Вага

575 грн
Агар, альбумін, желатин, пектин
Все для кондитерської, хлібобулочної та молочної галузей, включаючи стабілізатори, желюючі агенти та освітлювачі. Якість підтверджена сертифікатами. Гнучка система знижок. Зручна та швидка доставка.
Онлайн курсы IT