0
0

Агар, альбумін, желатин, пектин

4
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
120.00грн.
5
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
1 000.00грн.
1
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
275.00грн.
0
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
530.00грн.
2
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
950.00грн.
1
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
560.00грн.
3
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих я..
1 100.00грн.
0
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація      Альбумін - це продукт, виготовлений з білків св..
900.00грн.
2
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих я..
575.00грн.
2
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..
700.00грн.
0
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
500.00грн.
1
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
550.00грн.
0
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
280.00грн.
0
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
150.00грн.
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..
350.00грн.
0
Ізомальт – це білий дрібнодисперсний порошок із кристалічною структурою без запаху із солодким смаком. Є замінником цукру або цукровим спиртом. Незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур та прикрас шляхом витягування, видуван..
50.00грн.
0
Порошок для айсингу - Айсинг (icing) - це назва цукрово-білкової маси для малювання, за допомогою якої прикрашають різні десерти, надаючи їм об'єм і особливу урочистість. "Royal icing" перекладається з англійської, як "королівська глазур". Його часто..
311.00грн.
1
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..
200.00грн.
0
Желатин листовий 120 Bloom, 1 аркуш = 5 г, Ewald, Німеччина, 5 аркушів Вага однієї пластинки 5 г (розмір 23 х 7 см) Оригінальна упаковка – 200 аркушів, 1 кг. Термін придатності – 3 роки. Зручний у використанні – не розсипається, не потребує зважуванн..
240.00грн.
0
СМС (карбоксиметилцелюлоза) хороший гелеутворюючий, стабілізуючий агент і загусник Застосовується СМС для виготовлення: харчового клею - він допоможе міцно скріпити складові виробів; мастики – полегшує ліплення кольорів та фігурок; Також додають КМЦ ..
350.00грн.
0
Порошок для айсингу - Айсинг (icing) - це назва цукрово-білкової маси для малювання, за допомогою якої прикрашають різні десерти, надаючи їм об'єм і особливу урочистість. "Royal icing" перекладається з англійської, як "королівська глазур". Його часто..
47.00грн.
0
Желатин листовий 200 Bloom, 1 аркуш = 2.5 г, Ewald, Німеччина, 5 аркушів Вага однієї платівки 2.5 г (розмір 23 х 7 см) Оригінальна упаковка – 400 аркушів, 1 кг. Термін придатності – 3 роки. Зручний у використанні – не розсипається, не потребує зважув..
150.00грн.
0
1. Лист желатину з яловичого листа неароматизований і легко розчиняється, може бути 2. Замінники порошкоподібного желатину в будь-якому рецепті. 3. Виготовлений із 100% колагену з яловичини (100% без свинини), інші речовини не додаються. 4. Наш халял..
250.00грн.
0
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
265.00грн.
Агар, альбумін, желатин, пектин
Все для кондитерської, хлібобулочної та молочної галузей, включаючи стабілізатори, желюючі агенти та освітлювачі. Якість підтверджена сертифікатами. Гнучка система знижок. Зручна та швидка доставка.