0
0

Агар, альбумін, желатин, пектин

Хіт продажу
4
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
120.00грн.
Хіт продажу
2
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих я..
575.00грн.
-3%
SALE
5
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
1 000.00грн.970.00грн.
-4%
SALE
0
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
550.00грн.530.00грн.
-3%
Хіт продажу
SALE
1
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
580.00грн.560.00грн.
3
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація      ..
1 100.00грн.
Хіт продажу
1
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
275.00грн.
-3%
SALE
2
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
950.00грн.920.00грн.
1
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
550.00грн.
1
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..
200.00грн.
2
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..
700.00грн.
0
Пектин NH – желюючий агент, який дозволяє створити термооборотний гель. Термооборотність - незамінний фактор для нейтрального гелю і гласажу для покриття мусових виробів, без великої кількості цукру, в той час як у простий пектин потрібен цукор, і ві..
300.00грн.
1
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..
90.00грн.
0
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
280.00грн.
0
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
500.00грн.
0
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
265.00грн.
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..
110.00грн.
0
Ізомальт – це білий дрібнодисперсний порошок із кристалічною структурою без запаху із солодким смаком. Є замінником цукру або цукровим спиртом. Незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур та прикрас шляхом витягування, видування чи від..
300.00грн.
0
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..
90.00грн.
0
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
150.00грн.
0
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
110.00грн.
0
СМС (карбоксиметилцелюлоза) хороший гелеутворюючий, стабілізуючий агент і загусник Застосовується СМС для виготовлення: харчового клею - він допоможе міцно скріпити складові виробів; мастики – полегшує ліплення кольорів та фігурок; Також додають КМЦ ..
350.00грн.
0
Желатин листовий 120 Bloom, 1 аркуш = 5 г, Ewald, Німеччина, 5 аркушів Вага однієї пластинки 5 г (розмір 23 х 7 см) Оригінальна упаковка – 200 аркушів, 1 кг. Термін придатності – 3 роки. Зручний у використанні – не розсипається, не потребує зважуванн..
240.00грн.
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..
350.00грн.
Агар, альбумін, желатин, пектин
Все для кондитерської, хлібобулочної та молочної галузей, включаючи стабілізатори, желюючі агенти та освітлювачі. Якість підтверджена сертифікатами. Гнучка система знижок. Зручна та швидка доставка.