0
0

Агар, альбумін, желатин, пектин

Хіт продажу
2
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих я..
575 грн
Хіт продажу
4
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
125 грн
Хіт продажу
1
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..
90 грн
Хіт продажу
3
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація      ..
1 100 грн
Хіт продажу
5
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
1 100 грн
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..
50 грн
-3%
Хіт продажу
SALE
1
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
600 грн580 грн
Хіт продажу
1
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
300 грн
Хіт продажу
0
Ізомальт – це білий дрібнодисперсний порошок із кристалічною структурою без запаху із солодким смаком. Є замінником цукру або цукровим спиртом. Незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур та прикрас шляхом витягування, видування чи від..
350 грн
0
Ксантанова камедь - особлива група добавок, головним призначенням яких є формування та збереження консистенції, текстур та форми харчових продуктів. Використовується в багатьох галузях промисловості: у харчовій при виробництві напоїв, концентраті..
225 грн
Хіт продажу
2
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчу..
700 грн
Хіт продажу
0
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок). 3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. (100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам). Загальна інформація   &n..
1 000 грн
Хіт продажу
1
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..
200 грн
-4%
Хіт продажу
SALE
0
Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, ..
570 грн550 грн
1
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, мармела..
375 грн
Хіт продажу
1
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
600 грн
Хіт продажу
0
СМС (карбоксиметилцелюлоза) хороший гелеутворюючий, стабілізуючий агент і загусник Застосовується СМС для виготовлення: харчового клею - він допоможе міцно скріпити складові виробів; мастики – полегшує ліплення кольорів та фігурок; Також додають КМЦ ..
350 грн
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..
400 грн
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..
225 грн
0
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
120 грн
2
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому оке..
1 050 грн
0
Пектин – одна з найпопулярніших харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, кондитерських желейних та пастильних виробів, молочних продуктів, десертів, морозива, комбінованої олії, майонезу, кетчупу, ма..
90 грн
0
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору. Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навп..
120 грн
0
Пектин NH – желюючий агент, який дозволяє створити термооборотний гель. Термооборотність - незамінний фактор для нейтрального гелю і гласажу для покриття мусових виробів, без великої кількості цукру, в той час як у простий пектин потрібен цукор, і ві..
300 грн
Агар, альбумін, желатин, пектин
Все для кондитерської, хлібобулочної та молочної галузей, включаючи стабілізатори, желюючі агенти та освітлювачі. Якість підтверджена сертифікатами. Гнучка система знижок. Зручна та швидка доставка.
Онлайн курсы IT