0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Інвертний цукор - цукровий сироп, розчин, що складається з рівних молярних часток глюкози та фруктози. У кондитерському виробництві використовується для покращення та підтримки свіжості та м'якості готової продукції, для посилення та збереження аромату, покращення текстури тесту та багато іншого. На відміну від звичайного цукру – не кристалізується.
Інвертний цукровий сироп – густа рідина золотистого кольору, що нагадує по консистенції молодий мед.
Складається з фруктози та глюкози в рівних частинах. Може використовуватися як замінник цукру. Тільки слід враховувати, що інвертний сироп на 20% солодший. Застосовується для приготування дзеркальних глазур, желейних цукерок, випічки, напоїв, а також як декоративний сироп для десертів та морозива. Може замінити кукурудзяний та кленовий сиропи у різних рецептах. Подовжує термін придатності до випікання та кондитерських виробів.
Інвертний цукровий сироп 81% ТМ «LAPED» – продукт, який має безліч спільних рис з медом, проте має більш рідку консистенцію.
Інвертний сироп відмінно утримує вологу, уповільнює процес старіння їжі, зберігає м'яку текстуру випічки на більш тривалий період часу і робить колір тіста однорідним. Також інвертний цукор використовується для приготування морозива, мусів, кремів та інших холодних десертів з метою знизити температуру замерзання.
Цукровий сироп 81% від італійського виробника «LAPED» застосовується як замінник меду.
Характеристика інвертного цукрового сиропу:
Маса нетто: 7 кг.
Повна назва: інвертний цукровий сироп 81%.
Склад: цукор, вода. Не містить ГМО та алергени.
Харчова (на 100 г продукту): жири – 0%; з яких насичені – 0%; вуглеводи – 81%, у тому числі цукру – 81%; білки – 0%; сіль – 0%.
Енергетична цінність: 324 Ккал.
Виробник: LAPED (Італія).
Термін та умови зберігання: 12 місяців. Зберігати у сухому місці. При температурі менше 12°C продукт може кристалізуватись.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.