0
0

Глазур Кондитерська

0
Карибе Шоколадні Білі Диски - матові "монети" білого кольору, d=10-15 мм. використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, та в чистому вигляді, для прикрас. Як правильно розтопити "Карі..
200.00грн.
0
Карибе Шоколадні Білі Диски - матові "монети" білого кольору, d=10-15 мм. використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, та в чистому вигляді, для прикрас. Як правильно розтопити "Карі..
115.00грн.
0
Карибе Шоколадні Білі Диски - матові "монети" білого кольору, d=10-15 мм. використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, та в чистому вигляді, для прикрас. Як правильно розтопити "Карі..
75.00грн.
1
Шоколадні дропси - крапельки діаметром 5 мм із чорного або білого шоколаду. Як використовувати: - чудовий смачний декор для готової випічки, підходить для глазурування поверхні виробів (розтопити на водяній бані). - Добавка в кондитерський крем – дуж..
100.00грн.
Нет в наличии
0
Шоколадні дропси - крапельки діаметром 5 мм із чорного або білого шоколаду. Як використовувати: - чудовий смачний декор для готової випічки, підходить для глазурування поверхні виробів (розтопити на водяній бані). - Добавка в кондитерський крем – дуж..
55.00грн.
Нет в наличии
2
Дропси – це солодкий декор у вигляді крапельок, створений із різних сортів шоколаду. Зазвичай їхній діаметр становить від 2 до 5 міліметрів. Шоколадні дропси дозволяють оригінально прикрасити ласощі, а також підходять для глазурування поверхні випічк..
100.00грн.
Нет в наличии
0
Карибе Шоколадні Білі Диски - матові "монети" білого кольору, d=10-15 мм. використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, та в чистому вигляді, для прикрас. Як правильно розтопити "Карі..
50.00грн.
Нет в наличии
1
Дропси – це солодкий декор у вигляді крапельок, створений із різних сортів шоколаду. Зазвичай їхній діаметр становить від 2 до 5 міліметрів. Шоколадні дропси дозволяють оригінально прикрасити ласощі, а також підходять для глазурування поверхні випічк..
55.00грн.
Нет в наличии
0
Шоколадні дропси - крапельки діаметром 5 мм із чорного або білого шоколаду. Як використовувати: - чудовий смачний декор для готової випічки, підходить для глазурування поверхні виробів (розтопити на водяній бані). - Добавка в кондитерський крем – дуж..
35.00грн.
Нет в наличии
0
Дропси – це солодкий декор у вигляді крапельок, створений із різних сортів шоколаду. Зазвичай їхній діаметр становить від 2 до 5 міліметрів. Шоколадні дропси дозволяють оригінально прикрасити ласощі, а також підходять для глазурування поверхні випічк..
35.00грн.
Нет в наличии
Онлайн курсы IT