Тростинний цукор. Що це? Тростинний цукор - це солодкі кристали, що виробляються із соку очерету. Назва походить від слова "саркура" (санскрит) - "медоносний". Виготовлення продукту значно старше бурякового. 5 тисяч років тому цукор із тростини почал..
Тростинний цукор. Що це? Тростинний цукор - це солодкі кристали, що виробляються із соку очерету. Назва походить від слова "саркура" (санскрит) - "медоносний". Виготовлення продукту значно старше бурякового. 5 тисяч років тому цукор із тростини почал..
Кокосовий цукор - вироблений в Індонезії компанією, це натуральний нерафінований цукор, отриманий шляхом висушування соку кокосової пальми, що не піддавався будь-якій технологічній обробці.
Вміст сахарози в органічному кокосовому цукрі становить л..
Кокосовий цукор - вироблений в Індонезії компанією, це натуральний нерафінований цукор, отриманий шляхом висушування соку кокосової пальми, що не піддавався будь-якій технологічній обробці.
Вміст сахарози в органічному кокосовому цукрі становить л..
Кокосовий цукор один із найкращих замінників звичайного рафінованого цукру. Його виробляють із нектару суцвіть кокосової пальми. Завдяки своєму тонкому солодкому смаку з присмаком карамелі він чудово підходить для випікання, солодощів, чаю та кави.
..
Нерафінований тростинний цукор, що зберігає природний коричневий колір, з властивою тільки йому оригінальною "неправильною" формою. Кубики з нерівними гранями мають неперевершену хрустку текстуру і наповнені тропічним ароматом цукрової тростини. Завд..
Нерафінований тростинний цукор, що зберігає природний коричневий колір, з властивою тільки йому оригінальною "неправильною" формою. Кубики з нерівними гранями мають неперевершену хрустку текстуру і наповнені тропічним ароматом цукрової тростини. Завд..