0
0

Кокосовий цукор ЕКО(Індонезія) Вага: 1 кг

Відгуки:
(1)
  • Модель: 112946035
  • Наявність: В наявності
290.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (1)
  • Питання (0)

Кокосовий цукор - вироблений в Індонезії компанією, це натуральний нерафінований цукор, отриманий шляхом висушування соку кокосової пальми, що не піддавався будь-якій технологічній обробці.

Вміст сахарози в органічному кокосовому цукрі становить лише 70-89%. Інші сухі речовини представлені розчинними харчовими волокнами та іншими компонентами соку, внаслідок чого кокосовий цукор має нижчий порівняно з промисловим цукром глікемічний індекс, що дорівнює 55 одиницям.

Органічний кокосовий цукор має приємний карамельний смак і аромат.

Кокосовий цукор, що виготовляється із соку суцвіть кокосових пальм, серед наших співгромадян тільки починає набирати популярності. При цьому від звичного бурякового піску його відрізняє не лише походження, а й основні властивості, завдяки яким екзотичний продукт вважається кориснішим та приємнішим на смак.

Кокосовий цукор містить у своєму складі низку рідкісних компонентів.

Кокосовий цукор – продукт, який виготовляють із соку кокосової пальми, представника сімейства Пальмових, рід Кокос. Її сік почали використовувати для цукру, який вважається альтернативою білому. Принцип виробництва такого цукру полягає в тому, щоб спочатку трохи розігріти сік на сонці, щоб випарувалася зайва волога, а потім охолодити в тіні, після чого продукт кристалізується.

Глікемічний індекс кокосового цукру дорівнює 35, що вважається найнижчим показником серед таких продуктів. Кілька років тому найкориснішим підсолоджувачем вважали тростинний цукор, глікемічний індекс якого дорівнює 68. Цей індекс показує швидкість розщеплення вуглеводного продукту. Чим він нижчий, тим корисніший продукт. За основу беруть глікемічний індекс глюкози, тобто 100. Високий глікемічний індекс підвищує рівень цукру на крові, викликає різкий викид інсуліну. Цей гормон перетворює вуглеводи на жирові відкладення. Вживання кокосового цукру замість звичних підсолоджувачів допоможе контролювати вагу, а також рівень холестерину.


Відгуки (1)
Натали
Натали
12.01.2021
Дякую за посилочку,все прийшло ідеально!
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.