0
0

Кунжут

1
Чорний кунжут - це не що інше, як неочищене насіння рослини, що називається Сеза. Та й сам продукт більше відомий кулінарам під цією назвою або як сімсим. Добувають це насіння з коробочок трав'янистої рослини, що росте в Африці, а також країнах Азії,..
200.00грн.
1
Кунжут білий - Найбільш популярні на сході та середньому сході. Це той самий кунжут, до якого ми з вами звикли. Його використовують у кулінарії, у кондитерському виробництві, з нього роблять кунжутну олію. Кунжут (від лат. Sesamum - олійна рослина) ..
170.00грн.
0
Кунжут білий - Найбільш популярні на сході та середньому сході. Це той самий кунжут, до якого ми з вами звикли. Його використовують у кулінарії, у кондитерському виробництві, з нього роблять кунжутну олію. Кунжут (від лат. Sesamum - олійна рослина) ..
90.00грн.
0
У кулінарії чорний кунжут почали застосовувати у східних країнах, додаючи його в солодощі та халву. Отримували з нього і приємну на смак пасту, яка сама по собі мала солодкуватий присмак, незважаючи на те, що сезам має гіркий присмак. Прийшовши до на..
125.00грн.
0
Кунжут білий - Найбільш популярні на сході та середньому сході. Це той самий кунжут, до якого ми з вами звикли. Його використовують у кулінарії, у кондитерському виробництві, з нього роблять кунжутну олію. Кунжут (від лат. Sesamum - олійна рослина) ..
41.00грн.
Нет в наличии
Кунжут
Кунжут (від лат. Sesamum - олійна рослина) - одно-і багаторічна рослина, в стручках якої дозрівають кунжутне насіння. Існує кілька видів насіння кунжуту: білі, жовті, коричневі та чорні. Але найчастіше зустрічаються два основні види: білі та чорні. Білі застосовуються в кулінарії для страв, що піддаються термічній обробці, а чорні – навпаки. Саме цей вид ароматніший.