0 грн
Зробити замовлення
До консервантів відносяться харчові добавки, що пригнічують розмноження мікроорганізмів у продуктах харчування. При цьому дані добавки захищають продукти від появи цвілі, неприємного запаху та смаку, а також від утворення шкідливих токсинів, що утворюються внаслідок життєдіяльності мікроорганізмів.
Консерванти використовуються не одне тисячоліття. Найдавніші натуральні консерванти це сіль, вино, мед, спирт, оцет. Зараз при виробництві продуктів все частіше використовуються консерванти синтетичного походження, так як вони мають більшу ефективність і нижчу вартість виробництва.
Згідно з європейськими стандартами група добавок-консервантів має маркування E2xx (від Е200 до Е299).
Консерванти упаковані 1 кг. 2кг. 5кг. 25кг.
Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах та передмістях України!