0
0

Консерванти харчові

0
Харчовий консервант Е200 Сорбінова кислота - це хімічна речовина у вигляді невеликих прозорих кристалів, які досить важко розчиняються у воді. Харчовий консервант Е200 (сорбінова кислота) відноситься до речовин природного походження. Свою назву кисло..
425.00грн.
0
Сорбат калію ( Potasium Sorbate або Е-202 ) - калієва сіль сорбінової кислоти , є природним консервантом і широко застосовується при консервуванні харчових продуктів. Сорбат калію широко використовуються для консервування фруктових та овочевих консер..
450.00грн.
0
Опис: Харчова лимонна кислота виходить за допомогою ферментації цукрозміщувальних середовищ (бурякова маса, цукор-пісок) грибом Aspergillus niger. Харчова лимонна кислота легко розчиняється у воді та спирті. Лимонна кислота має приємний кислий смак. ..
200.00грн.
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Переваг..
80.00грн.
0
Аскорбінова кислота (харчова добавка Е300) є органічною сполукою спорідненим глюкозі і відіграє важливу роль у раціоні людини, сприяючи нормальному функціонуванню сполучної та кісткової тканини. Крім того, вона виконує роль антиоксиданту, а також від..
450.00грн.
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Переваг..
208.00грн.
0
Бензоат натрію ( Sodium Benzoate , Е-211 ) Характеристика: E211 - це часто застосовуваний консервант, що забезпечує свіжість продуктів. Пригнічує розвиток дріжджових клітин, грибів, деяких видів бактерій. У натуральному вигляді він зустрічається в яб..
200.00грн.
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Переваг..
120.00грн.
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Переваг..
50.00грн.
0
Молочна кислота ( Е-270 ) - харчова добавка. Є консервантом та антиоксидантом. Широко застосовується у харчовій промисловості. У країнах СНД дозволена для застосування без обмежень. Молочна кислота є прозорою рідиною без каламуті і осаду, що має сла..
1 169.00грн.
Нет в наличии
Консерванти харчові

До консервантів відносяться харчові добавки, що пригнічують розмноження мікроорганізмів у продуктах харчування. При цьому дані добавки захищають продукти від появи цвілі, неприємного запаху та смаку, а також від утворення шкідливих токсинів, що утворюються внаслідок життєдіяльності мікроорганізмів.

Консерванти використовуються не одне тисячоліття. Найдавніші натуральні консерванти це сіль, вино, мед, спирт, оцет. Зараз при виробництві продуктів все частіше використовуються консерванти синтетичного походження, так як вони мають більшу ефективність і нижчу вартість виробництва.

Згідно з європейськими стандартами група добавок-консервантів має маркування E2xx (від Е200 до Е299).

Консерванти упаковані 1 кг. 2кг. 5кг. 25кг.

Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах та передмістях України!