0
0

Консерванти харчові

0
Харчовий консервант Е200 Сорбінова кислота - це хімічна речовина у вигляді невеликих прозорих кристалів, які досить важко розчиняються у воді. Харчовий консервант Е200 (сорбінова кислота) відноситься до речовин природного походження. Свою назву кисло..
425 грн
0
Сорбат калію ( Potasium Sorbate або Е-202 ) - калієва сіль сорбінової кислоти , є природним консервантом і широко застосовується при консервуванні харчових продуктів. Сорбат калію широко використовуються для консервування фруктових та овочевих консер..
400 грн
0
Опис: Харчова лимонна кислота виходить за допомогою ферментації цукрозміщувальних середовищ (бурякова маса, цукор-пісок) грибом Aspergillus niger. Харчова лимонна кислота легко розчиняється у воді та спирті. Лимонна кислота має приємний кислий ..
150 грн
0
Бензоат натрію ( Sodium Benzoate , Е-211 ) Характеристика: E211 - це часто застосовуваний консервант, що забезпечує свіжість продуктів. Пригнічує розвиток дріжджових клітин, грибів, деяких видів бактерій. У натуральному вигляді він зустріча..
150 грн
0
Аскорбінова кислота (харчова добавка Е300) є органічною сполукою спорідненим глюкозі і відіграє важливу роль у раціоні людини, сприяючи нормальному функціонуванню сполучної та кісткової тканини. Крім того, вона виконує роль антиоксиданту, а також від..
400 грн
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Пере..
175 грн
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Пере..
250 грн
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Пере..
100 грн
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Пере..
60 грн
0
Щавлева кислота , також етандіова кислота - органічна сполука, двоосновна гранична карбонова кислота, з формулою HOOC-COOH. Належить до сильних органічних кислот. Має всі хімічні властивості, характерні для карбонових кислот. Солі та складні ефіри ща..
79 грн
Нет в наличии
0
Молочна кислота ( Е-270 ) - харчова добавка. Є консервантом та антиоксидантом. Широко застосовується у харчовій промисловості. У країнах СНД дозволена для застосування без обмежень. Молочна кислота є прозорою рідиною без каламуті і осаду, що має сла..
1 169 грн
Нет в наличии
0
Нітрит натрію - це кристалічний порошок брудно-білого або жовтого кольору. Причому консервант добре розчиняється у воді і швидко окислюється до нітрату натрію на свіжому повітрі. Примітно, що харчовий консервант Е250 Нітрит натрію можна сміливо назва..
126 грн
Нет в наличии
0
Калій хлористий харчовий застосовується в регулюванні жорсткості води при виробництві слабоалкогольних та безалкогольних напоїв, при виробництві сирів, ензимів, при консервуванні фруктів та овочів, ремінералізації опрісненої води, як консервант при в..
32 грн
Нет в наличии
0
Сорбат калію ( Potasium Sorbate або Е-202 ) - калієва сіль сорбінової кислоти , є природним консервантом і широко застосовується при консервуванні харчових продуктів. Сорбат калію широко використовуються для консервування фруктових та овочевих консер..
900 грн
Нет в наличии
1
Нітрит натрію - це кристалічний порошок брудно-білого або жовтого кольору. Причому консервант добре розчиняється у воді і швидко окислюється до нітрату натрію на свіжому повітрі. Примітно, що харчовий консервант Е250 Нітрит натрію можна сміливо назва..
550 грн
Нет в наличии
0
Опис: Харчова лимонна кислота виходить за допомогою ферментації цукрозміщувальних середовищ (бурякова маса, цукор-пісок) грибом Aspergillus niger. Харчова лимонна кислота легко розчиняється у воді та спирті. Лимонна кислота має приємний кислий смак. ..
400 грн
Нет в наличии
0
Нітрит натрію - це кристалічний порошок брудно-білого або жовтого кольору. Причому консервант добре розчиняється у воді і швидко окислюється до нітрату натрію на свіжому повітрі. Примітно, що харчовий консервант Е250 Нітрит натрію можна сміливо назва..
1 000 грн
Нет в наличии
0
Аскорбінова кислота (харчова добавка Е300) є органічною сполукою спорідненим глюкозі і відіграє важливу роль у раціоні людини, сприяючи нормальному функціонуванню сполучної та кісткової тканини. Крім того, вона виконує роль антиоксиданту, а також від..
800 грн
Нет в наличии
0
СМС (карбоксиметилцелюлоза) хороший гелеутворюючий, стабілізуючий агент і загусник Застосовується СМС для виготовлення: харчового клею - він допоможе міцно скріпити складові виробів; мастики – полегшує ліплення кольорів та фігурок; Також додають КМЦ ..
1 700 грн
Нет в наличии
0
Аскорбінова кислота (харчова добавка Е300) є органічною сполукою спорідненим глюкозі і відіграє важливу роль у раціоні людини, сприяючи нормальному функціонуванню сполучної та кісткової тканини. Крім того, вона виконує роль антиоксиданту, а також від..
2 000 грн
Нет в наличии
0
Харчовий консервант Е200 Сорбінова кислота - це хімічна речовина у вигляді невеликих прозорих кристалів, які досить важко розчиняються у воді. Харчовий консервант Е200 (сорбінова кислота) відноситься до речовин природного походження. Свою назву кисло..
470 грн
Нет в наличии
0
Сорбат калію ( Potasium Sorbate або Е-202 ) - калієва сіль сорбінової кислоти , є природним консервантом і широко застосовується при консервуванні харчових продуктів. Сорбат калію широко використовуються для консервування фруктових та овочевих консер..
400 грн
Нет в наличии
0
СМС (карбоксиметилцелюлоза) хороший гелеутворюючий, стабілізуючий агент і загусник Застосовується СМС для виготовлення: харчового клею - він допоможе міцно скріпити складові виробів; мастики – полегшує ліплення кольорів та фігурок; Також додають КМЦ ..
900 грн
Нет в наличии
0
Бензоат натрію ( Sodium Benzoate , Е-211 ) Характеристика: E211 - це часто застосовуваний консервант, що забезпечує свіжість продуктів. Пригнічує розвиток дріжджових клітин, грибів, деяких видів бактерій. У натуральному вигляді він зустрічається в яб..
1 750 грн
Нет в наличии
Консерванти харчові

До консервантів відносяться харчові добавки, що пригнічують розмноження мікроорганізмів у продуктах харчування. При цьому дані добавки захищають продукти від появи цвілі, неприємного запаху та смаку, а також від утворення шкідливих токсинів, що утворюються внаслідок життєдіяльності мікроорганізмів.

Консерванти використовуються не одне тисячоліття. Найдавніші натуральні консерванти це сіль, вино, мед, спирт, оцет. Зараз при виробництві продуктів все частіше використовуються консерванти синтетичного походження, так як вони мають більшу ефективність і нижчу вартість виробництва.

Згідно з європейськими стандартами група добавок-консервантів має маркування E2xx (від Е200 до Е299).

Консерванти упаковані 1 кг. 2кг. 5кг. 25кг.

Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах та передмістях України!


Онлайн курсы IT