0
0

Все для кондитера

0
Харчові дріжджі неактивні – це суперпродукт. У ньому немає цукру, лактози, холестерину та глютена. Склад: Дріжджі сушені дезактивовані. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту 331 ккал: Білки – 49 г Жирі – 5 г Вуглеводи – 9 г Сіль -0,5 г Виробни..
700.00грн.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
1 000.00грн.
-17%
SALE
0
Електронний термометр зонд (щуп) для вимірювання температури від -50°C до +300°C у продуктах харчування. Зручний та легкий у користуванні. Термометр дозволить швидко і точно виміряти температуру всередині продуктів, шоколаду, соусів, напою. ..
120.00грн.100.00грн.
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..
114.00грн.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
200.00грн.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
100.00грн.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
2 900.00грн.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
400.00грн.
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..
1 715.00грн.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
1 500.00грн.
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..
229.00грн.
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..
1 144.00грн.
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..
458.00грн.
0
Зробіть низькокалорійне морозиво із інуліном Louis Francois. Інулін має властивість утворювати гелі, що утримують велику кількість води. Використовується як наповнювач та замінник жиру для виробництва низькокалорійного морозива та кондитерських вироб..
100.00грн.
0
Харчові дріжджі неактивні – це суперпродукт. У ньому немає цукру, лактози, холестерину та глютена. Склад: Дріжджі сушені дезактивовані. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту 331 ккал: Білки – 49 г Жирі – 5 г Вуглеводи – 9 г Сіль -0,5 г Виробни..
200.00грн.
0
Поталь Срібло 16х16 см 25 листів якісна імітація срібного покриття для об'ємних та горизонтальних поверхонь. Застосовується на всіх твердих поверхнях - дерево, гіпс, скло і також у виробах з епоксидною смолою. Представлена розміром 16х16 см, об'ємом ..
300.00грн.
0
Поталь імітація золота високої якості: Для прикраси стелі та стіни вашого будинку, зробіть ваш будинок витонченим, блискучим та чудовим. В основному використовується для різних високоякісних золотих рамок поверхневого монтажу, малюнків золотого листя..
400.00грн.
0
Харчові дріжджі неактивні – це суперпродукт. У ньому немає цукру, лактози, холестерину та глютена. Склад: Дріжджі сушені дезактивовані. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту 331 ккал: Білки – 49 г Жирі – 5 г Вуглеводи – 9 г Сіль -0,5 г Виробни..
375.00грн.
0
Розміри: 8х8.5см Галузь застосування: Підходить для внутрішнього прикраси фольги проект: готелі, клуби, віспа, лінія Золотий Бренд, меблі золото, золото, вілли та будинки Метопа, кінець обличчя, тавро, римська колона, і т. д. Золото. Може бути застос..
200.00грн.
0
Розміри: 8х8.5см Застосування: домашнє покращення оснастки лінії золота Галузь застосування: Підходить для внутрішнього прикраси фольги проект: готелі, клуби, віспа, лінія Золотий Бренд, меблі золото, золото, вілли та будинки Метопа, кінець обличчя, ..
200.00грн.
0
Розміри: 16х16см Галузь застосування: Підходить для внутрішнього прикраси фольги проект: готелі, клуби, віспа, лінія Золотий Бренд, меблі золото, золото, вілли та будинки Метопа, кінець обличчя, тавро, римська колона, і т. д. Золото. Може бути застос..
400.00грн.
0
Поталь є найкращим у світі способом імітації сусального золота! Ніщо не може так природно передати велич і розкіш цього дорогоцінного металу! Зуміє перетворити ваш звичайний, щоденний інтер'єр на вишуканість, відродити постарілі та потьмянілі ікони! ..
300.00грн.
Нет в наличии
Все для кондитера

Інгредієнти та інструменти для кондитерів. Все для випікання та прикраси тортів у домашніх умовах. Кондитерський інвентар.