0
0

Все для кондитера

Хіт продажу
1
Харчові дріжджі неактивні – це суперпродукт. У ньому немає цукру, лактози, холестерину та глютена. Склад: Дріжджі сушені дезактивовані. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту 331 ккал: Білки – 49 г Жирі – 5 г В..

Вага

750 грн
Хіт продажу
0
Харчові дріжджі неактивні – це суперпродукт. У ньому немає цукру, лактози, холестерину та глютена. Склад: Дріжджі сушені дезактивовані. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту 331 ккал: Білки – 49 г Жирі – 5 г В..

Вага

400 грн
Хіт продажу
0
Харчові дріжджі неактивні – це суперпродукт. У ньому немає цукру, лактози, холестерину та глютена. Склад: Дріжджі сушені дезактивовані. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту 331 ккал: Білки – 49 г Жирі – 5 г В..

Вага

200 грн
-17%
Хіт продажу
SALE
0
Електронний термометр зонд (щуп) для вимірювання температури від -50°C до +300°C у продуктах харчування. Зручний та легкий у користуванні. Термометр дозволить швидко і точно виміряти температуру всередині продуктів, шоколаду, соусів, напою. ..
120 грн100 грн
Хіт продажу
0
Розміри: 8х8.5см Застосування: домашнє покращення оснастки лінії золота Галузь застосування: Підходить для внутрішнього прикраси фольги проект: готелі, клуби, віспа, лінія Золотий Бренд, меблі золото, золото, вілли та будинки Метопа, кінець обличчя, ..
200 грн
Хіт продажу
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..

Вага

250 грн
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..

Вага

3 200 грн
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..

Вага

125 грн
Хіт продажу
0
Поталь імітація золота високої якості: Для прикраси стелі та стіни вашого будинку, зробіть ваш будинок витонченим, блискучим та чудовим. В основному використовується для різних високоякісних золотих рамок поверхневого монтажу, малюнків золотого листя..
300 грн
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..

Вага

1 700 грн
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..

Вага

3 200 грн
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..

Вага

1 000 грн
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..

Вага

450 грн
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..

Вага

600 грн
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..

Вага

5 550 грн
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..

Вага

300 грн
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..

Вага

150 грн
Хіт продажу
0
Розміри: 8х8.5см Галузь застосування: Підходить для внутрішнього прикраси фольги проект: готелі, клуби, віспа, лінія Золотий Бренд, меблі золото, золото, вілли та будинки Метопа, кінець обличчя, тавро, римська колона, і т. д. Золото. Може бути застос..
200 грн
0
Найменування: Пектин фруктовий NH SOSA - модифікуючий загусник Склад: Пектин амідувань (E440ii), солі: двозаміщений дифосфат (E450i), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii). Містить желатин та натуральні інгредієнти, які мають високу зда..

Вага

1 400 грн
0
Поталь Срібло 16х16 см 25 листів якісна імітація срібного покриття для об'ємних та горизонтальних поверхонь. Застосовується на всіх твердих поверхнях - дерево, гіпс, скло і також у виробах з епоксидною смолою. Представлена розміром 16х16 см, об'ємом ..
300 грн
Хіт продажу
0
Використовують у приготуванні меренг. Він є відмінним стабілізатором яєчних білків та вершків, підтримує структуру маси при збиванні та збільшує її в обсязі. Робить десерт на основі меренг стійким до нагрівання. Винний камінь – натуральний розп..

Вага

210 грн
Нет в наличии
0
Поталь є найкращим у світі способом імітації сусального золота! Ніщо не може так природно передати велич і розкіш цього дорогоцінного металу! Зуміє перетворити ваш звичайний, щоденний інтер'єр на вишуканість, відродити постарілі та потьмянілі ікони! ..
300 грн
Нет в наличии
0
Використовують у приготуванні меренг. Він є відмінним стабілізатором яєчних білків та вершків, підтримує структуру маси при збиванні та збільшує її в обсязі. Робить десерт на основі меренг стійким до нагрівання. Винний камінь – натуральний розп..

Вага

550 грн
Нет в наличии
0
Використовують у приготуванні меренг. Він є відмінним стабілізатором яєчних білків та вершків, підтримує структуру маси при збиванні та збільшує її в обсязі. Робить десерт на основі меренг стійким до нагрівання. Винний камінь – натуральний розп..

Вага

1 000 грн
Нет в наличии
Все для кондитера

Інгредієнти та інструменти для кондитерів. Все для випікання та прикраси тортів у домашніх умовах. Кондитерський інвентар.

Онлайн курсы IT