0 грн
Зробити замовлення
Кероб – правильний шоколад для вашого здоров'я
Для людей, які дбають про своє здоров'я, фігуру та дотримуються правил правильного харчування, варто ближче придивитися до натурального компоненту. Досить популярний кероб – це порошок, який на смак повністю нагадує шоколад з легкими кавовими нотами. Його отримує завдяки перемелювання плодів ріжкового дерева, які попередньо висушені.
Чому кероб купити хороша ідея для організму ?
-
На відміну від шоколаду з какао-бобів у складі порошку немає цукру, насолода забезпечена натуральними компонентами рослини.
-
Низький показник алергічних реакцій.
-
Дозволений для прийому в їжу діабетикам, а також вагітним і жінкам, що годують.
Що робити із продукту?
Оригінальний обсмажений кероб повністю готовий для їди. При цьому такий продукт можна використовувати для приготування кондитерських страв, додаючи його як шоколадний порошок. Часто кероб застосовують для приготування теплого напою, що зігріває, але на відміну від какао, він менш алергічний і корисніший. Плюс, що його додають у тісто, кондитерські креми, і смак не втрачається навіть після термічної обробки.
Які компоненти є у складі?
Природний порошок кероба містить багато антиоксидантів, тому здатний уповільнити процеси старіння. Крім цього, у його хімічній формулі є такі речовини:
-
залізо зміцнює імунітет та сприяє правильному кровообігу;
- магній допомагає впоратися зі стресовими ситуаціями;
-
кальцій, що зміцнює кісткову та суглобову тканину;
-
вітамінний комплекс, що позитивно впливає на різні органи та системи.
Інтернет-магазин пропонує купити кероб від перевіреного виробника та отримати 100% якісний продукт, який постачається у щільних паперових пакетах із прозорим відсіком, щоб можна було оцінити візуально ступінь прожарювання та крупність помелу. Пакети зберігають аромат і запобігають накопиченню вологи та сторонніх запахів. На вибір клієнтів представлена така продукція від іспанського виробника:
-
кероб необсмажений з легким відтінком смаку;
-
обсмажений з різними ступенями прожарювання – від легкого до більш насиченого.