0
0

Підсолоджувачі синтетичні

1
Цикламат натрію, використовується в харчовій промисловості як підсолоджувач. Ця хімічна речовина в десятки разів солодша за цукор. Деякі люди знаходять продукти із цикламатом натрію неприємними на смак. На відміну від сахарину цикламат позбавлений ме..
450.00грн.
0
Цукрозамінники діляться на натуральні та синтетичні. Синтетичні цукрозамінники не несуть користі, їх можна використовувати в раціоні для заміни цукру не більше року - для попередження алергічних реакцій та інших негативних проявів. Наприклад, huxol, ..
550.00грн.
0
Підсолоджувач сахарин знайшов своє застосування в харчовій промисловості під час виробництва таких продуктів, як пудинги, соки, желе, негазовані та газовані напої, молочні продукти, сидр, соуси, соління, фруктові та рибні презерви, столові підсолоджу..
650.00грн.
0
Аспартам (харчова добавка E951) є синтетичним, не сахаридним підсолоджувачем, що використовується як замінник цукру в низці напоїв і харчових продуктів. Аспартам являє собою метиловий ефір дипептиду, що складається зі стандартних амінокислот, таких я..
2 000.00грн.
0
Цукрозамінники діляться на натуральні та синтетичні. Синтетичні цукрозамінники не несуть користі, їх можна використовувати в раціоні для заміни цукру не більше року - для попередження алергічних реакцій та інших негативних проявів. Наприклад, huxol, ..
300.00грн.
0
Декстроза у харчовій промисловості використовується у наступних сферах: Виробництво нестандартного харчування (спортивного, дієтичного та лікувального) та різних біологічних добавок. Виготовлення кондитерських виробів. Батончики та цукерки, в які бул..
100.00грн.
Підсолоджувачі синтетичні
Підсолоджувачі застосовуються у виробництві низькокалорійних та діабетичних продуктів харчування, у виробництві напоїв, молочних продуктів, кондитерських виробів, безалкогольних напоїв, консервованих овочів та фруктів, жувальної гумки, у виробництві столових підсолоджувачів для прямого продажу населенню.

Профіль смаку підсолоджувачів не повністю збігається із профілем смаку цукру. Залежно від хімічної природи підсолоджувача, насолода може наступати пізніше або раніше, зберігатися довше або зникати майже відразу, мати гіркуватий, солоний та інші відтінки смаку. При одночасному використанні підсолоджувачі часто виявляють синергізм - взаємне посилення солодощі, що дозволяє досягати їхньої економії.

Замінники цукру надають солодкий смак продуктам і виконують інші технологічні функції цукру, можуть застосовуватися при виробництві продуктів для хворих, які страждають на цукровий діабет.

Підсолоджувачі упаковані 1кг. 2кг. 5кг. 25кг.

Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах та передмістях України!


Синтетичні підсолоджувачі знайшли всі види застосування у харчовій промисловості. Їх додають у содову, цукерки, жувальну гумку, енергетичні напої, таблетки для горла та інші ліки та біологічно активні добавки до їжі. Вони не тільки замінюють цукор за смаковими якостями, але й роблять його менш калорійним (їх можна знайти у більшості легких продуктів).

Ця категорія включає аспартам, сахарин, ацесульфам К, цикламат натрію або сукралозу. Вони популярні через брак калорій, тому їх зазвичай знаходять у дієтичних продуктах та різних легких продуктах.

Що являють собою синтетичні цукрозамінники та в чому їх переваги?

Інтенсивні синтетичні підсолоджувачі , безперечно, мають свої переваги. Зазвичай вони не містять калорій, тому є гарною підмогою для схуднення. Відповідно до законодавства вони класифікуються як добавки, кожна з них має свій код Е.

Вони були винайдені заміни цукру, тобто. для надання солодкого смаку, схожого на цукрозу. Однак жоден товар цього типу не зміг досягти смаку цукру, а лише наблизився до нього. Деякі синтетичні підсолоджувачі для харчового виробництва можуть залишати неприємний післясмак у роті.

Основні переваги:

  1. Не підвищують рівень цукру в крові та не викликають карієсу зубів.

  2. Більшість із них також не містять калорій.

  3. При помірному споживанні вони є гарною альтернативою цукру як схуднення, так діабетиків.

  4. Безпечні для здоров'я за умови, якщо вживати їх у помірних кількостях.

  5. Використовуються в харчовій промисловості завдяки своїм смаковим та фізико-хімічним властивостям, таким як термостійкість, хімічна стабільність та розчинність у воді та інших середовищах.

Було проведено багато досліджень про шкідливість цих продуктів, але досі немає чіткої відповіді на питання про реальні наслідки їх використання протягом тривалого часу. Однак необхідно звертати увагу на споживані дози.

Якщо ви хочете купити синтетичні підсолоджувачі , вже зараз звертайтеся за допомогою в наш інтернет-магазин. У нас оптимальна ціна на товар, який ви можете замовити навіть оптом, в режимі он-лайн або за вказаним номером телефону. На підсолоджувачі синтетичні ціни доступні для кожного.