0 грн
Зробити замовлення
Профіль смаку підсолоджувачів не повністю збігається із профілем смаку цукру. Залежно від хімічної природи підсолоджувача, насолода може наступати пізніше або раніше, зберігатися довше або зникати майже відразу, мати гіркуватий, солоний та інші відтінки смаку. При одночасному використанні підсолоджувачі часто виявляють синергізм - взаємне посилення солодощі, що дозволяє досягати їхньої економії.
Замінники цукру надають солодкий смак продуктам і виконують інші технологічні функції цукру, можуть застосовуватися при виробництві продуктів для хворих, які страждають на цукровий діабет.
Підсолоджувачі упаковані 1кг. 2кг. 5кг. 25кг.
Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах та передмістях України!
Синтетичні підсолоджувачі знайшли всі види застосування у харчовій промисловості. Їх додають у содову, цукерки, жувальну гумку, енергетичні напої, таблетки для горла та інші ліки та біологічно активні добавки до їжі. Вони не тільки замінюють цукор за смаковими якостями, але й роблять його менш калорійним (їх можна знайти у більшості легких продуктів).
Ця категорія включає аспартам, сахарин, ацесульфам К, цикламат натрію або сукралозу. Вони популярні через брак калорій, тому їх зазвичай знаходять у дієтичних продуктах та різних легких продуктах.
Що являють собою синтетичні цукрозамінники та в чому їх переваги?
Інтенсивні синтетичні підсолоджувачі , безперечно, мають свої переваги. Зазвичай вони не містять калорій, тому є гарною підмогою для схуднення. Відповідно до законодавства вони класифікуються як добавки, кожна з них має свій код Е.
Вони були винайдені заміни цукру, тобто. для надання солодкого смаку, схожого на цукрозу. Однак жоден товар цього типу не зміг досягти смаку цукру, а лише наблизився до нього. Деякі синтетичні підсолоджувачі для харчового виробництва можуть залишати неприємний післясмак у роті.
Основні переваги:
Не підвищують рівень цукру в крові та не викликають карієсу зубів.
Більшість із них також не містять калорій.
При помірному споживанні вони є гарною альтернативою цукру як схуднення, так діабетиків.
Безпечні для здоров'я за умови, якщо вживати їх у помірних кількостях.
Використовуються в харчовій промисловості завдяки своїм смаковим та фізико-хімічним властивостям, таким як термостійкість, хімічна стабільність та розчинність у воді та інших середовищах.
Було проведено багато досліджень про шкідливість цих продуктів, але досі немає чіткої відповіді на питання про реальні наслідки їх використання протягом тривалого часу. Однак необхідно звертати увагу на споживані дози.
Якщо ви хочете купити синтетичні підсолоджувачі , вже зараз звертайтеся за допомогою в наш інтернет-магазин. У нас оптимальна ціна на товар, який ви можете замовити навіть оптом, в режимі он-лайн або за вказаним номером телефону. На підсолоджувачі синтетичні ціни доступні для кожного.