0.00грн.
Зробити замовлення
Популярні
- Огляд товару
- Відгуки (1)
Декстроза у харчовій промисловості використовується у наступних сферах:
- Виробництво нестандартного харчування (спортивного, дієтичного та лікувального) та різних біологічних добавок.
- Виготовлення кондитерських виробів. Батончики та цукерки, в які була додана глюкоза, мають більш насичений смак та колір начинки, крім того, вони довше зберігають м'якість.
- Багато безалкогольних напоїв містять глюкозу, яка певною мірою модифікує смак до звичного нам. Важливо розуміти, що вона аж ніяк його не змінює і не «забиває» – навпаки, вона підтримує його, виявляючи найтонші нотки.
- Глюкоза є навіть у консервах - правда, в них вона не надає смаку, а просто зберігає натуральний колір, який виглядає набагато приємніше.
- У хлібобулочних виробах є глюкоза, яка додається на етапі зброджування цукру. Смак та аромат хліба, а також певний колір скоринки – все це заслуга глюкози.
- У молочній продукції декстроза теж включається, щоправда, лише у її солодких видах, наприклад, у йогуртах.
- Цукор у морозиві теж нерідко замінюють на декстрозу (це допомагає економити до 30% цукру на виробництві). Це важливо: декстроза знижує температуру замерзання морозива, через що його структура стає приємнішою. Важливо: замінити всю сахарозу на декстрозу не можна, тому що таке морозиво занадто швидко танутиме, та й на смак буде не таким приємним.
Відгуки (1)
Юля
13.04.2021
Дякую!!! Дуже якісна продукція.Швидко.Гарне обслуговування.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.