0
0

Мальтодекстрін

Хіт продажу
1
Дія: Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишков..
150.00грн.
0
Дія: Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишковому трак..
90.00грн.
Нет в наличии
0
Дія: Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишковому трак..
350.00грн.
Нет в наличии
0
Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза) - це проміжний продукт ферментного розщеплення рослинного крохмалю, у результаті молекули крохмалю поділяються на фрагменти - декстрини. Мальтодекстрин – вуглевод, який складається з молекул глюкози, мальтози..
325.00грн.
Нет в наличии
0
Дія: Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишковому трак..
200.00грн.
Нет в наличии
1
Дія: Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишковому трак..
750.00грн.
Нет в наличии
0
Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза) - це проміжний продукт ферментного розщеплення рослинного крохмалю, у результаті молекули крохмалю поділяються на фрагменти - декстрини. Мальтодекстрин – вуглевод, який складається з молекул глюкози, мальтози..
600.00грн.
Нет в наличии
0
Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза) - це проміжний продукт ферментного розщеплення рослинного крохмалю, у результаті молекули крохмалю поділяються на фрагменти - декстрини. Мальтодекстрин – вуглевод, який складається з молекул глюкози, мальтози..
1 500.00грн.
Нет в наличии
Онлайн курсы IT