0
0

Сухе молоко, вершки

5
Молоко сухе цвіти 26% ГОСТ. Країна походження: Україна. Енергетична цінність: 482 ккал. 2024 кДж. Харчова цінність: Білки-25г. Жирі-26г. Вуглеводи-39.3г. Зберігати у сухому місці, без доступу світла. При температурі..
250.00грн.
-3%
SALE
5
Вершки сухі 42% ГОСТ. Країна походження: Україна. Енергетична цінність: 570 ккал. 2394 кДж. Харчова цінність: Білки-25г. Жирі-42г. Вуглеводи-39.3г. Зберігати у сухому місці, без доступу світла. При температурі <10°..
300.00грн.290.00грн.
Хіт продажу
3
Молоко сухе знежирене 1.5% ГОСТ. Країна походження: Україна. Енергетична цінність: 35 ккал. 146 кДж. Харчова цінність: Білки-3г. Жирі-1.5г. Вуглеводи-4,8г. Зберігати у сухому місці, без доступу світла. При температурі..
160.00грн.
0
Молоко сухе цвіти 26% ГОСТ. Країна походження: Україна. Енергетична цінність: 482 ккал. 2024 кДж. Харчова цінність: Білки-25г. Жирі-26г. Вуглеводи-39.3г. Зберігати у сухому місці, без доступу світла. При температурі..
135.00грн.
0
Вершки сухі 42% ГОСТ. Країна походження: Україна. Енергетична цінність: 570 ккал. 2394 кДж. Харчова цінність: Білки-25г. Жирі-42г. Вуглеводи-39.3г. Зберігати у сухому місці, без доступу світла.При температурі..
160.00грн.
Сухе молоко, вершки

 Сухі вершки - це інгредієнт, який вже давно оцінений за свої властивості та сприятливий вплив на організм. Вміст вітамінів групи В, мікро- та макроелементів, натрію та цинку робить групу любителів цього виключно поживного та смачного виробу, що постійно зростає. Порошкоподібні товари одержують із солодких, пастеризованих та стандартизованих продуктів шляхом розпилювального сушіння. В основному це напівфабрикат для подальшої переробки в харчовій промисловості, він використовується як добавка у виробництві морозива та інших кондитерських виробів.

Відмітні особливості:


  1. Сухе незбиране молоко ідеально підходить для приготування таких напоїв, як кава, чай, капучіно або шоколад.

  2. Гарантує повне та швидке розчинення та винятковий вершковий смак.

  3. Порошкова вершкова сировина використовується як відбілювач напоїв, інгредієнта десертів, морозива, солодощів, добавок у хлібопекарському виробництві, до концентратів та інших галузях.

  4. Велика система контролю гарантує постійне якість.

  5. Безпека та якість молочних інгредієнтів суворо регламентується законодавством.

  6. Вершковий порошок випускається із вмістом жиру від 42% до 60%.

  7. Порошок для вершків переважно використовується для таких продуктів, як хлібобулочні вироби, шоколад, морозиво та десерти.

  8. Сливки сухі слід зберігати та транспортувати в прохолодному, темному приміщенні з температурою нижче 25°C та відносною вологістю нижче 75%.

Сухе знежирене молоко та його особливості

Сухе молоко даного типу - молочно-білий порошок, розчинний у воді з характерним молочним запахом, що отримується при зливі рідкого знежиреного інгредієнта.

Його дуже легко розбавляти водою, навіть холодною. Цей високоякісний товар призначений для споживання як для домашньої, так і для промислової переробки в різних галузях сучасної гастрономії.

Купити молоко сухе та вершки оптом ви з легкістю зможете на сайті нашого інтернет-магазину. У нас не тільки оптимальна ціна на товар, а й ввічливе обслуговування та швидка доставка за вказаною адресою. Замовити вершки та молоко сухе знежирене ви можете на нашому сайті або зателефонувавши за вказаним номером телефону. Якщо у процесі замовлення у вас виникнуть запитання, наші менеджери дадуть вам відповіді на них.