0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (1)
Чорний кунжут - це не що інше, як неочищене насіння рослини, що називається Сеза. Та й сам продукт більше відомий кулінарам під цією назвою або як сімсим. Добувають це насіння з коробочок трав'янистої рослини, що росте в Африці, а також країнах Азії, зокрема, в Індії та Китаї, а також у Кореї. Який вигляд має цей продукт, ви бачите на фото.
У кулінарії чорний кунжут почали застосовувати у східних країнах, додаючи його в солодощі та халву. Отримували з нього і приємну на смак пасту, яка сама по собі мала солодкуватий присмак, незважаючи на те, що сезам має гіркий присмак.
Прийшовши до нас, ця пряність набула широкого поширення у кулінарів. Вона міцно увійшла до списку улюблених приправ і застосовується кухарями для посипання булочок,
а також у приготуванні:
східних солодощів;
маринадів;
ролів;
страв корейської кухні;
м'яса.
Воно здатне позбавити пристрасті до солодкого. У своєму складі таке молоко містить багато клітковини та мікроелементів. Особливо корисний цей продукт діткам, адже його склад багатий кальцієм у формі, що легко засвоюється організмом.
Кунжут (чорний).
Країна походження: Індія.
Енергетична цінність: 573 ккал.
Харчова цінність: Білки-18г. Жирі-50г. Вуглеводи-23г.
Зберігати у сухому прохолодному місці, без доступу світла.
При температурі 10-25°C і відносній вологості <75%
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.