0
0

Кунжут білий (Індія) 500гр

Відгуки:
(0)
  • Модель: 34593331
  • Наявність: В наявності
90.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Кунжут білий - Найбільш популярні на сході та середньому сході. Це той самий кунжут, до якого ми з вами звикли. Його використовують у кулінарії, у кондитерському виробництві, з нього роблять кунжутну олію.

Кунжут (від лат. Sesamum - олійна рослина) - одно-і багаторічна рослина, в стручках якої дозрівають кунжутне насіння. Існує кілька видів насіння кунжуту: білі, жовті, коричневі та чорні. Але найчастіше зустрічаються два основні види: білі та чорні. Білі застосовуються в кулінарії для страв, що піддаються термічній обробці, а чорні – навпаки. Саме цей вид ароматніший.

Використати насіння кунжуту людство почало дуже давно. Його застосовували з лікувальною метою ще в Стародавній Греції, Римі, Вавилоні та Китаї. Згадки про кунжутну олію відображені у стародавній культурній спадщині багатьох країн, а також у Святому писанні. Першим, хто описав максимальну кількість корисних властивостей кунжуту і кунжутного масла, був Авіценн, який створив величезну працю з лікування в 11 ст.

Зараз насіння кунжуту для експорту вирощують у Закавказзі, Середній Азії, Далекому Сході та Індії.

Використання та застосування

Насіння кунжуту в кулінарії використовують для приготування казинаків, цукерок, халви та інших солодощів, у хлібобулочних виробах і як приправу до м'яса.


Кунжут (білий)

Країна походження: Індія.

Енергетична цінність: 563 ккал.

Харчова цінність: Білки-18г. Жирі-50г. Вуглеводи-23г.

Зберігати у сухому прохолодному місці, без доступу світла.

При температурі 10-25°C і відносній вологості <75%

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.