0
0

Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія) Вага: 1 кг.

Хіт продажу
Відгуки:
(3)
  • Виробник: Ovodry
  • Модель: 166193861
  • Бонусні бали: 35
  • Наявність: В наявності
1 100.00грн.
Ціна в бонусних балах: 350
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (3)
  • Питання (0)

Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок).
3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок.
(100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам).
Загальна інформація
     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедурам та обробці ензимами, а потім після сушіння в системі розпилення піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів та сухої пастеризації він набуває вигляду білокремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри збивання та стійкості піни, отримані після збивання, вищі, ніж у свіжому білку.
     Сухий білок – гарний піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування під час виробництва кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок тощо. У кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування у випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, і навіть збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Добавка альбуміну у складі сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність за допомогою гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.
Порівняно з іншими білками тварин альбумін має найкращий склад амінокислот. Склад амінокислот в альбумін подібний до складу білка молока і м'яса. Слід зазначити, що білки яєць найбільш засвоюються (94%). Водночас для молока цей показник становить 85%, рису – 80%, печінки – 77%, картоплі – 78%, свинини – 74%, яловичини – 69%, стручкових рослин – 40-50%.
Добавка альбуміну ефективно впливає на органолептичні властивості, надаючи продуктам, натуральний смак і запах. 

Відгуки (3)
Елена
Елена
08.07.2021
Добрый день. Спасибо вам большое. Сегодня получила посылку. Всем довольна. Теперь буду заказывать у вас))). Всё оперативно и упаковано аккуратно. Ещё раз спасибо.
Карина
Карина
23.03.2021
Спасибо за обслуживание. Вежливое общение, оперативная доставка, отлично упаковано. Делала заказ в вашем магазине второй раз и думаю, что теперь не последний :-))
Валерий
Валерий
08.12.2020
Как всегда, все в порядке - быстро, качественно. Рекомендую всем!
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Онлайн курсы IT