0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Ксантанова камедь - особлива група добавок, головним призначенням яких є формування та збереження консистенції, текстур та форми харчових продуктів.
Використовується в багатьох галузях промисловості: у харчовій при виробництві напоїв, концентратів швидкого приготування, заморожених продуктів, молочних продуктів (йогуртів, вершків, сирів), глазурів, м'ясних продуктів, дієтичних продуктів, у косметичній при виробництві кремів для обличчя та лосьйонів, зубних паст та шампунів.
Хороший загусник з більш високою в'язкістю в гарячому стані зберігає вологу продукту.
Рекомендовані дози ксантанової камеді під час приготування:
наповнювачі - 0,2-0,5%;
напої - 0,05-0,2%;
сметана, сир, плавлений сир, йогурт - 0,05-0,3%;
майонез - 0,2-0,5%;
сухі суміші, заправки, соуси – 0,1–0,2%;
заморожені продукти, соуси, підливи – 0,1–0,3%;
хлібобулочні вироби - 0,05-0,25%;
сиропи - 0,2-0,4%.
На Дієті Дюкан використовується для загусання (молока, соусів) та заміни борошна та кукурудзяного крохмалю в тесті. Універсальний продукт! Не є ДОП. Продовжує почуття ситості.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.