0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який все частіше використовується замість цукру для виготовлення різноманітного кондитерського декору.
Але новизна цього інгредієнта в жодному разі не робить його небезпечним для здоров'я! Швидше навпаки — він дуже позитивно впливає на організм людини.
Ізомальт - це універсальний продукт. Його можна використовувати як низькокалорійний замінник цукру, для приготування карамельного декору, для виготовлення льодяників і т.д.
Ізомальт є натуральним замінником цукру, який використовується для його фізичних характеристик, аналогічних тим, цукру, але з мінімальним впливом на рівень глюкози в крові та особливістю не призводить до утворення зубного карієсу. Ізомальт отримують з буряка і отримують за допомогою хімічного процесу, який проходить через розкладання цукру в глюкозу та маніт.
Технологічні поради щодо застосування: Суміш висипати в каструлю з товстим дном і поставити на вогонь до повного розчинення, дати трохи охолонути, потім приступати до роботи з готовою карамельною масою. Можна фарбувати харчовими барвниками і заливати по формах, барвник вноситься в готовий карамельний сироп, максимальну кількість рідини яке можна додати 20-30 мл на 1 кг суміші. Залишки застиглої карамелі можна використовувати повторно після розігріву.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.