0
0

Мигдальне борошно (Туреччина) Вага: 150гр

Відгуки:
(0)
  • Модель: 100
  • Наявність: В наявності
80.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Мигдальне борошно - це мигдальний горіх (солодкий) подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай мигдальне борошно необхідне для приготування, випікання горіхових начинок, пісочно-горіхових і білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, вона нерідко використовується як добавка для багатьох видів тесту. З мигдальним борошном часто готують мигдальний крем - хорошу начинку для тарталеток і булочок.

Також мигдальне борошно застосовується у складі соусів і супів, які традиційні для середземноморської кухні. Завдяки мигдальному борошну консистенція страв стає густішою. Дуже важливим аспектом використання мигдального борошна є те, що в ньому зберігаються практично всі корисні властивості горіхових ядер, а також їхній делікатний аромат і тонкий смак.

Без використання мигдального борошна просто неможливо уявити приготування багатьох десертів, які стали класикою кондитерської справи: наприклад, неймовірно ніжні тістечні макарони, бісквіти женуаз і декуаз, грушевий пиріг з франжипаном, а також Chateau Pithiviers - знаменитий французький листковий пиріг.

Ще одним статком мигдального борошна є те, що воно підходить для чутливих людей. Справа в тому, що алергіки найчастіше реагують на глютен - речовина, що міститься у виробах з інших видів борошна, тому мигдальний варіант чудово підходить як заміна згаданим продуктам. Калорійність мигдального борошна становить 635 ккал для 100 грамів. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки - 22,4 г; жири – 55,9 г; вуглеводи – 12,3 г.


Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.