0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (1)
- Схожі товари
Мигдальне борошно - це мигдальний горіх (солодкий) подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай мигдальне борошно необхідне для приготування, випікання горіхових начинок, пісочно-горіхових і білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, вона нерідко використовується як добавка для багатьох видів тесту. З мигдальним борошном часто готують мигдальний крем - хорошу начинку для тарталеток і булочок.
Також мигдальне борошно застосовується у складі соусів і супів, які традиційні для середземноморської кухні. Завдяки мигдальному борошну консистенція страв стає густішою. Дуже важливим аспектом використання мигдального борошна є те, що в ньому зберігаються практично всі корисні властивості горіхових ядер, а також їхній делікатний аромат і тонкий смак.
Без використання мигдального борошна просто неможливо уявити приготування багатьох десертів, які стали класикою кондитерської справи: наприклад, неймовірно ніжні тістечні макарони, бісквіти женуаз і декуаз, грушевий пиріг з франжипаном, а також Chateau Pithiviers - знаменитий французький листковий пиріг.
Ще одним статком мигдального борошна є те, що воно підходить для чутливих людей. Справа в тому, що алергіки найчастіше реагують на глютен - речовина, що міститься у виробах з інших видів борошна, тому мигдальний варіант чудово підходить як заміна згаданим продуктам. Калорійність мигдального борошна становить 635 ккал для 100 грамів. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки - 22,4 г; жири – 55,9 г; вуглеводи – 12,3 г.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.