0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Какао терте - це 100% гіркий шоколад, без цукру, ароматизаторів, підсолоджувачів та консервантів.
Какао терте - це той самий інгредієнт, без якого неможливо виготовити справжній шоколад. Саме какао терте дає готовому продукту його неповторний смак і аромат.
Какао терте отримують шляхом розмелювання дроблених какао-бобів (какао-крупки). Процес розмелювання супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао-олії, завдяки чому одержувана маса какао тертого має напіврідку консистенцію.
Використання какао тертого
какао терте використовується у кулінарії при виробництві шоколаду, у тому числі гарячого ароматного напою. Просто розтопіть плитку та додайте улюблені інгредієнти до смаку.
Дуже смачно з медом або сиропом ріжкового дерева! Також можна додавати в каші, випічку та салати.
Крім того, терте какао - незамінна складова різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярне у миловарінні з метою створення гарного мармурового ефекту; як натуральний барвник.
Какао терте не містить цукру та будь-яких добавок, тому широко застосовується в косметології: шоколадні маски, обгортання, масажі та ванни. Такі процедури не тільки зроблять вашу шкіру ніжною, гладкою та шовковистою, але й подарують задоволення від їх проведення, адже аромат шоколаду відновлює емоційну рівновагу, знижує дратівливість, заспокоює, дає відчуття внутрішньої гармонії та комфорту.
Користь какао тертого
Какао-боби сповнені антиоксидантних поліфенолів, що скорочують ризик серцевих захворювань. Цей хімічний компонент є у всіх фруктах, проте особливо високою концентрацією та активністю відрізняється саме в какао.
Вживання какао дуже корисне для мозку. У бобах какао міститься дуже корисна речовина – антиоксидант флаванол, який покращує кровообіг мозку.
Згідно з дослідженням, флаванол може бути використаний у лікуванні хвороб, пов'язаних зі слабким кровотоком у судинах головного мозку. Не все какао містить достатню кількість флаванолу. Це пов'язано з тим, що даний антиоксидант надає гіркий смак напою, тому при виробництві його часто видаляють. Какао ефективно для зниження кров'яного тиску, допомагає посилювати приплив крові до мозку та кінцівок. Какао багатий білком, клітковиною, вітамінами, фолієвою кислотою, мінералами, а за вмістом заліза та цинку його взагалі можна назвати рекордсменом серед усіх продуктів. Какао багате пуринами, які є складовою нуклеїнових кислот і забезпечують зберігання та передачу генетичної інформації, а також беруть участь у біосинтезі білків.
Какао терте натуральне ТМ "Ghana Premium".
Виробник: Африка. Країна походження: Кот-д'Івуар.
Енергетична цінність: 607 ккал. 2550 кДж.
Харчова цінність: Білки-15.5г. Жири-54г. Вуглеводи-17.8г.
Зберігати в сухому прохолодному місці, при температурі не 18-22 ° С та відносній вологості не більше 50%
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.