0
0

Какао терте (Нідерланди) ТМ Gerkens Cacao Вага: 1 кг

Відгуки:
(2)
  • Модель: 12400980934
  • Наявність: В наявності
260.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (2)
  • Питання (0)

Какао терте натуральне ТМ "Gercens Cacao".

Виробник: Нідерланди. Країна походження: Кот-д'Івуар.

Енергетична цінність: 607 ккал. 2550 кДж.

Харчова цінність: Білки-15.5г. Жири-54г. Вуглеводи-17.8г.

Зберігати в сухому прохолодному місці, при температурі не 18-22 ° С та відносній вологості не більше 50%


Користь какао тертого

Какао-боби сповнені антиоксидантних поліфенолів, що скорочують ризик серцевих захворювань. Цей хімічний компонент є у всіх фруктах, проте особливо високою концентрацією та активністю відрізняється саме в какао.
Вживання какао дуже корисне для мозку. У бобах какао міститься дуже корисна речовина – антиоксидант флаванол, який покращує кровообіг мозку.
Згідно з дослідженням, флаванол може бути використаний у лікуванні хвороб, пов'язаних зі слабким кровотоком у судинах головного мозку. Не все какао містить достатню кількість флаванолу. Це пов'язано з тим, що даний антиоксидант надає гіркий смак напою, тому при виробництві його часто видаляють. Какао ефективно для зниження кров'яного тиску, допомагає посилювати приплив крові до мозку та кінцівок. Какао багатий білком, клітковиною, вітамінами, фолієвою кислотою, мінералами, а за вмістом заліза та цинку його взагалі можна назвати рекордсменом серед усіх продуктів. Какао багате пуринами, які є складовою нуклеїнових кислот і забезпечують зберігання та передачу генетичної інформації, а також беруть участь у біосинтезі білків.

Використання какао тертого

какао терте використовується у кулінарії при виробництві шоколаду, у тому числі гарячого ароматного напою. Просто розтопіть плитку та додайте улюблені інгредієнти до смаку.
Дуже смачно з медом або сиропом ріжкового дерева! Також можна додавати в каші, випічку та салати.
Крім того, терте какао - незамінна складова різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярне у миловарінні з метою створення гарного мармурового ефекту; як натуральний барвник.
Какао терте не містить цукру та будь-яких добавок, тому широко застосовується в косметології: шоколадні маски, обгортання, масажі та ванни. Такі процедури не тільки зроблять вашу шкіру ніжною, гладкою та шовковистою, але й подарують задоволення від їх проведення, адже аромат шоколаду відновлює емоційну рівновагу, знижує дратівливість, заспокоює, дає відчуття внутрішньої гармонії та комфорту.

РЕЦЕПТ ЗАСТОСУВАННЯ.

З тертого какао в домашніх умовах Ви можете приготувати справжній гарячий шоколад і натуральні цукерки.

Какао напій.
1 л молока
60-80 гр. какао тертого, попередньо подрібненого з плиток на порошок
1 ст. л. фруктози або цукру (можна ароматизованою ваніллю)
15 гр. какао олії нерафінованої.
Молоко нагріється практично до кипіння, але не закипить, всипати усі інгредієнти, довести до кипіння, дати настоятися у теплому місці.
Какао терте при цьому буде крупинками, не встигнувши як слід розійтися, тому треба дати йому настоятися.
Какао масло|мастило| можна і не класти, т.к. в какао тертом воно і так міститься в невеликій кількості (не все воно йде при вичавленні), але якщо додати все-таки какао масло, але напій буде більш ароматним, насиченим.

Шоколад
Дивлячись, який шоколад робимо: вершковий, гіркий, стільки і беремо тертого какао.
Вершковий шоколад: какао терте 45%, какао олія нераф. 20%, вершки (20-35% жирності) 25%, цукор/фруктоза/мед 10%. Горіхи, родзинки на смак.
Горький шоколад: какао терте 65-85%, какао олія нераф. 15%, цукор/фруктоза/мед/сушена журавлина, горіхи, родзинки - за смаком.
Терте какао та масло какао треба розтопити на водяній бані при температурі близько 50 градусів, а в кінці додати мед, розлити формочками і поставити на 2 години в холодильник. Не додавати мед у гарячий шоколад понад 40 градусів, по-перше, мед втрачає свої властивості, по-друге, виробляє шкідливі для печінки речовини.
Якщо замість меду додати цукрову пудру в шоколаді, можуть на смак відчуватися маленькі крупинки.
На смак домашній шоколад з натурального тертого какао нічим не відрізняється від справжнього швейцарського шоколаду!
У світі зараз відбувається справжній «шоколадний бум», випускається косметика та шампуні на основі какао, у косметичних салонах завойовують популярність антицелюлітні шоколадні обгортання. Після впливу шоколаду шкіра очищується і зволожується, набуває приємного бронзового відтінку, зникають пігментні плями та вугри.

КОСМЕТОЛОГІЯ. (Шоколадне обгортання).

150-200 гр. какао тертого розтопити на водяній бані
30 гр. до акао тертого
мед
сіль
вершки (на розсуд)

Окрім приготування масок та обгортань, олія какао дуже популярна для приготування мила, масажних сумішей, бальзамів для губ. Какао масло чудово живить, зволожує, пом'якшує, пожвавлює, і тонізує шкіру, роблячи її ще ніжнішою, гладкою і сяючою. Крім того, воно має розгладжуючі властивості, що робить його просто незамінним у боротьбі проти зморшок.


Какао терте натуральне ТМ "Gercens Cacao".

Виробник: Нідерланди. Країна походження: Кот-д'Івуар.

Енергетична цінність: 607 ккал. 2550 кДж.

Харчова цінність: Білки-15.5г. Жири-54г. Вуглеводи-17.8г.

Зберігати в сухому прохолодному місці, при температурі не 18-22 ° С та відносній вологості не більше 50%



Відгуки (2)
Никита
Никита
16.03.2021
Прекрасный вкус, волшебный запах, легко плавитсяВсем доволен ! Спасибо !
Алла
Алла
08.01.2021
Спасибо огромное! Очень приятно иметь дело с профиссионалами, всё на высшем уровне! Очень довольна обслуживанием.
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.