0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (1)
Насіння чиа – що це, корисний продукт чи просто данина моді на здорове харчування? Так само, як і кіноа, насіння чиа потрапило до нас з Латинської Америки. Сьогодні чиа вважається суперфудом і користується великою популярністю. Але як використовувати чиа насіння: користь та шкода цього продукту, які поради про застосування чиа?
Насіння чіа на 20% складається з білка, на цілих 34% з корисних жирів і на 25% з харчових волокон. У чиа також містяться антиоксиданти, величезна кількість кальцію та інші важливі мікроелементи. Саме з цих причин чиа визнали перспективним продуктом. Отже, коротко про те, що потрібно знати всім, хто хоче використовувати насіння чиа: користь та шкоду, а також як приготувати пудинг із насіння чиа.
Показання до застосування
Купити насіння чиа рекомендують як для збагачення раціону, так і з конкретною оздоровчою метою, наприклад:
- як джерело кальцію та протеїнів для людей з непереносимістю молока та молочних продуктів;
- для профілактики захворювань серцево-судинної системи;
- при комплексному лікуванні порушень менструального циклу у жінок;
- під час вагітності, як додаткове джерело Омега-3;
- для спортсменів як джерело легкозасвоюваного повноцінного білка;
- при ожирінні та надмірній вазі;
- при хронічних запорах та дисбактеріозі кишечника.
Протипоказання:
- індивідуальна нестерпність;
- синдром роздратованого кишечника;
- виразкова хвороба у гострій стадії;
- діарея;
- гастрит, коліт.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.