0
0

Барвник для червоний кармоізин-carmoisine (Е-122) (Індія) ТМ «Аjanta».Вага: 100 гр

Хіт продажу
Відгуки:
(0)
  • Артикул: AJANTA6
  • Наявність: В наявності
  • Вага: 100 г.
200 грн
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)
  • Схожі товари

Барвник коричневий: кармоізин-carmoisine (Е-122) (Індія) ТМ «Аjanta». Країна походження: Індія. Дата виробництва: Січень 2020р. Термін зберігання: Січень 2023р. Зберігати в сухому прохолодному місці без доступу світла. При температурі 10-25 °C та відносній вологості <75% Дозування підбирається індивідуально для кожної групи виробів за результатами лабораторного тестування, 2-5г/100кг готового продукту. (ВАГА 100г.)

Барвники.

Колір це те, на що покупець звертає увагу в першу чергу. Неможливо уявити наше життя без кольору. Синьо ясного неба, зелень трави і малинові заходи – все сприймається нашим зором. Чорно – білий світ нудний та нецікавий.

Колір – одне із основних чинників, визначальних емоційний настрій людини. Тобто коли колір подобається, у людини піднімається настрій, підвищується тонус, а якщо ми говоримо про харчові продукти, то навіть апетит. Вигляд приємно забарвленого продукту прискорює налаштування системи травлення на роботу і з'являється природне бажання спробувати його.
Однак часто при впливі технологічних факторів (висока температура, тиск, дія кислот і лугів) колір продукту втрачається повністю або частково, і виникає необхідність повернути йому природне забарвлення або надати нового.
У цьому випадку на допомогу приходять харчові барвники. Людство вже багато століть використовує барвники для покращення та збереження зовнішнього вигляду виробів, але лише у 20 столітті з'явилися яскраві та стійкі органічно синтезовані барвники.

Органічно синтезовані харчові барвники – це суміші органічних речовин і супутніх продуктів, отриманих хімічним шляхом. У порівнянні з натуральними синтетичні барвники мають значні технологічні переваги. Вони дають яскраві кольори, що легко відтворюються, добре розчиняються у воді, легко змішуються між собою і набагато менш чутливі до різних технологічних факторів виробництва, мають більш тривалі терміни зберігання. Тому з боку виробників харчової, косметичної та фармацевтичної продукції спостерігається неухильне зростання попиту на якісні та прості у використанні органічно синтезовані барвники.

Вони пропонуються у різних формах:

  • порошкові барвники
  • гранульовані барвники
  • жиродисперсні лакові пігменти
  • дисперсії барвників у різних середовищах
  • суміші до рослини

У харчовій промисловості барвники застосовують для фарбування:

  • джемів,
  • мармеладів та карамелі,
  • кондитерських виробів та випічки,
  • молочних продуктів,
  • морозива,
  • майонезів,
  • сирів,
  • салатних соусів,
  • безалкогольних та алкогольних напоїв,
  • м'ясних продуктів,
  • аналогів м'яса,
  • копченої риби та рибних продуктів та багато іншого.



Характеристики
Характеристики
Колір Червоний
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Схожі товари

Вага

Колір

Онлайн курсы IT