0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (1)
Тахіні, тхіна, тахіна - все це варіанти назви дуже ароматної та корисної пасти, яка готується із насіння кунжуту. Тахіні має незвичайний, злегка пряний смак і широко застосовується в кулінарії країн Сходу. Саме ця паста є обов'язковим компонентом хумусу та надає йому неповторного смаку. На основі тахіні готують різноманітні соуси-дипи до фалафеля, овочів та м'яса. Також її використовують у маринадах для птиці, риби та соєвого сиру тофу.
Кунжутна паста від компанії "Інша Їжа" гладка і текуча по консистенції, тому перед вживанням її бажано злегка струсити. Склад: насіння кунжуту смажене 100% Енергетична цінність на 100 г продукту: 565 ккал.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки – 19,4 г, жири – 48,7 г, вуглеводи – 12,2 г. Що стосується користі: кальцій, магній, фосфор, жирні кислоти, вітаміни груп А, В та РР – це лише неповний перелік того, що є в цьому продукті. А наявність рослинного білка в тахіні робить її незамінною для веганів та вегетаріанців.
Корисні властивості кунжутної пасти Тахіні
Паста Тахіні повністю зберігає всі корисні властивості кунжуту, а за смаком та консистенцією нагадує арахісове масло. Благотворно впливає на структуру шкіри, нігтів та волосся. Рекомендована хворим на цукровий діабет і такими легеневими захворюваннями, як астма і задишка. Корисна при недокрів'ї, сприяє очищенню організму та схуднення. Кунжутна паста багата на мікроелементи та поліненасичені кислоти.
Як вживати пасту Тахіні
Кунжутна паста Тахіні входить до складу багатьох страв Греції, Болгарії, Туреччини та Кіпру. Вона ідеальна для приготування соусів та сиропів. Її використовують у рецептах солодких східних страв, а також пасту можна вживати самостійно. Тахіні приймають по одній столовій ложці вранці як вітамінно-мінеральний комплекс, їдять з сиром, медом, кашами.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.