0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Для приготування порошку какао обсмажені і очищені какао-боби спочатку подрібнюють, і віджимають з них частину какао-олії, а потім остаточно подрібнюють до порошкоподібного стану.
Какао-порошок містить від 10 до 22% жиру.
Какао-порошок, так само, як і всі шоколадні продукти, має складний хімічний склад, містить не тільки смакові, а й поживні речовини.
На відміну від кероба, до складу какао входять тонізуючі речовини – кофеїн та теобромін, та антидепресанти – фенілефіламін. Какао багате на флавоноїди, які мають антиоксидантні властивості, а також нормалізують систему кровообігу.
Дивовижна здатність какао покращувати настрій та підвищувати життєвий тонус давно була помічена людьми. А коли на це звернули увагу вчені, з'ясувалося, що біологічно активні речовини, які містяться в какао, збільшують працездатність, стимулюють розумову діяльність, покращують пам'ять і навіть здатні допомогти людині впоратися з депресією, стимулюючи вироблення «гормону радості» — ендорфіну.
Пити напій з какао корисно людям виснаженим, які ослабли від тяжких хвороб або після операції. А ось пацієнтам з підвищеним виділенням травного соку слід від нього відмовитись, оскільки какао стимулює шлункову секрецію. Фахівці не рекомендують його і дітям до трьох років, щоб зберегти їх нервову систему і не порушити ритм роботи кишечника. Какао може стати причиною алергії.
Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарській та молочній промисловості. Какао використовують для виготовлення кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор та молоко.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.