0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (4)
Какао порошок (чорний) 20-22% ТМ "DeZaan".
Виробник: Нідерланди. Країна походження: Кот-д'Івуар.
Енергетична цінність: 376 ккал. 1559 кДж.
Харчова цінність: Білки-29.5г. Жири-21г. Вуглеводи-34.9г.
Зберігати у сухому прохолодному місці, при температурі до 25 °С
Какао-порошок - висушений і подрібнений какао-макуха, яка залишається від тертого какао після вичавки какао-олії, що йде на виробництво твердого шоколаду. Порошок є основою різних напоїв, включаючи какао-молоко та гарячий шоколад.
Натуальний какао-порошок із необсмажених какао-бобів.
Підходить для приготування гарячого шоколаду та какао.
Для приготування порошку какао обсмажені і очищені какао-боби спочатку подрібнюють, і віджимають з них частину какао-олії, а потім остаточно подрібнюють до порошкоподібного стану.
Какао-порошок містить від 10 до 22% жиру.
Для приготування порошку какао обсмажені і очищені какао-боби спочатку подрібнюють, і віджимають з них частину какао-олії, а потім остаточно подрібнюють до порошкоподібного стану.
Какао-порошок містить від 10 до 22% жиру.
Какао-порошок, так само, як і всі шоколадні продукти, має складний хімічний склад, містить не тільки смакові, а й поживні речовини.
На відміну від кероба, до складу какао входять тонізуючі речовини – кофеїн та теобромін, та антидепресанти – фенілефіламін. Какао багате на флавоноїди, які мають антиоксидантні властивості, а також нормалізують систему кровообігу.
Дивовижна здатність какао покращувати настрій та підвищувати життєвий тонус давно була помічена людьми. А коли на це звернули увагу вчені, з'ясувалося, що біологічно активні речовини, які містяться в какао, збільшують працездатність, стимулюють розумову діяльність, покращують пам'ять і навіть здатні допомогти людині впоратися з депресією, стимулюючи вироблення «гормону радості» — ендорфіну.
Пити напій з какао корисно людям виснаженим, які ослабли від тяжких хвороб або після операції. А ось пацієнтам з підвищеним виділенням травного соку слід від нього відмовитись, оскільки какао стимулює шлункову секрецію. Фахівці не рекомендують його і дітям до трьох років, щоб зберегти їх нервову систему і не порушити ритм роботи кишечника. Какао може стати причиною алергії.
Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарській та молочній промисловості. Какао використовують для виготовлення кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор та молоко.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.