0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (3)
Гліцерин
Гліцерин дуже схожий на пропіленгліколь. Він також прозорий і не має запаху, з таким же злегка солодким присмаком. Гліцерин стає рідким при температурі вище 18 °С, а це звичайна кімнатна температура, завдяки чому речовина завжди знаходиться в рідкому стані. Гліцерин і за властивостями дуже схожий на пропіленгліколь, тому застосовується в тих же сферах і для тих же цілей.
Ми звикли вважати гліцерин речовиною, що додається до косметичних засобів: мило, крем, шампунь і т. д. Але його можна знайти у складі вибухових речовин, паперу, шкіри, антифризів… Якщо ми продовжимо перерахування, то список застосування буде не такий страшний. Гліцерин з успіхом використовується в харчовій промисловості і входить до складу алкогольної продукції, кондитерських виробів, медичних препаратів і т. д. Навіть улюблені шоколадні батончики нерідко включають частку гліцерину.
Гліцерин є безпечним для людини. Але прийнято розділяти гліцерин технічний, що виробляється з нафтопродуктів, і гліцерин овочевий (харчовий), який виділяється з природних масел і використовується як пароутворююча рідина в електронних сигаретах. Є у гліцерину один мінус. Вважається, що він забиває атомайзер швидше, ніж пропіленгліколь. Проте ніяких алергічних реакцій при його застосуванні не виявлено.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.