0 грн
Зробити замовлення
Популярні
- Огляд товару
- Відгуки (2)
Застосування Е621 у харчовій промисловості
Глютамат натрію користуються для посилення смакових якостей продуктів, які були ослаблені в результаті їх виробництва та зберігання. Також за допомогою Е 621 вдається приховати дефекти смаку та аромату продуктів. Використання глутамінату натрію знижує дозу солі на 10%. Глутамат натрію часто використовують у складі Глуринату – у суміші з інозинатом та гуанілатом натрію, що дозволяє знизити витрати та покращити смакові та ароматичні якості продукції.
Глутамінат натрію використовується для виробництва:
- продуктів швидкого приготування;
- снеків;
- м'ясних та рибних консервів;
- ковбасних виробів та м'ясних делікатесів;
- кетчупів, майонезів, соусів;
- сухих приправ.
Глютамат натрію та здоров'я
Е 621 засвоюється та метаболізується як нуклеїнова кислота, необхідна для функціонування організму.
Відгуки (2)
Оля
21.04.2021
Первый раз делала заказ. Все понравилось, спасибо вам за работу, буду еще заказывать!
Лариса
09.03.2021
Отличная компания ! Упаковано качественно, доставлено в оговоренный срок. Удачи в бизнесе.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.