0
0

Louis francois

Пектин nh nappage (термооборотний) ТМ "Louis francois" (Франція) Вага: 0,050кг.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
200.00грн.
Пектин nh nappage (термооборотний) ТМ "Louis francois" (Франція) Вага: 0,500кг.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
1 500.00грн.
Пектин nh nappage (термооборотний) ТМ "Louis francois" (Франція) вага: 0,025 кг.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
100.00грн.
Пектин nh nappage (термооборотний) ТМ "Louis francois" (Франція) Вага: 0,250 кг.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
1 000.00грн.
Пектин nh nappage (термооборотний) ТМ "Louis francois" (Франція) Вага: 1 кг
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
2 900.00грн.
Пектин nh nappage (термооборотний) ТМ "Louis francois" (Франція) Вага: 0,100кг.
0
NH пектин – це желюючий агент для отримання термооборотного гелю. Особливість пектину NH у тому, що він при нагріванні розчиняється, а при охолодженні – застигає. Оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворю..
400.00грн.
Онлайн курсы IT