0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Кокосова стражка - чудові ласощі у поєднанні з іншими хутром і сухофруктами. Широко використовується в кондитерській промисловості, надає неповторного відтінку смаку будь-якого кондитерського виробу , а також м'ясних страв. Кокосова стружка застосовується в хлібопекарському виробництві як обсипка для здобних виробів. У кондитерському виробництві додатково ще всередину як наповнювач. Кокосова стружка також використовується для виробництва молочної продукції (зокрема, як наповнювач для морозива ).
Кокосові стружки
Кокос покращує травлення, підтримує роботу імунної системи, знижує ризик серцевих та ракових захворювань, має антиоксидантні властивості. М'якуш і молоко кокосового горіха багаті мікроелементами, що відновлюють сили та покращують зір. Рекомендується також вживати при вушному болю та урологічних захворюваннях. Кокосова стружка залишається пористою навіть після насичення водою, чим обумовлені її відмінні властивості, що "чистять". Кокосове волокно добре очищає кишечник від отруйних продуктів та залишків їжі.
Технологія виробництва кокосової стружки
Кокосова стружка – продукт переробки кокосових горіхів. Кокосові горіхи переробляються на кокосове борошно, яке сушиться при високих температурах. Частково охолоджена мука просівається через сита різної частоти і складується в спеціальних ящиках. В результаті створюється кінцевий продукт - тертий кокос (desiccated coconut) або кокосова стружка.
Хімічний склад та калорійність кокосової стружки
Харчова цінність кокосової стружки в середньому становить:
жири 65%
вуглеводи 14%
білки 13%
мінеральні речовини 7%
Кокосова стружка (медіум/medium).
Країна походження: Індонезія.
Енергетична цінність: 611 ккал.
Харчова цінність: Білки-5.6г. Жирі-65г. Вуглеводи-5.9г.
Зберігати у сухому прохолодному місці, без доступу світла.
При температурі <18°C і відносній вологості <75%
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.