0
0

Желатин 180 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 100гр.

Відгуки:
(0)
  • Модель: 5446182194
  • Наявність: В наявності
65.00грн.
Ціна в бонусних балах: 350
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Желатин – безсмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин одержують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться у кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: у льодяниках, фруктових та молочних желе, зефірі, соусах та йогуртах, сирах тощо.

 

Желатин – це унікальна харчова добавка, одержана шляхом змішування білків тваринного походження. В'язку, желеподібну речовину отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Застосування желатину в кулінарії та медицині

Желатин наказують у медичних цілях для збільшення кількості білка в організмі людини. Така профілактика необхідна при харчовому дисбалансі. Ще один спосіб використання речовини – виготовлення капсул для медикаментів.
Желатин широко застосовується у кулінарії. Його додають до кондитерських виробів (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м'яса або риби (холодець, заливне, холодець).
Речовина використовується також у морозиві: він запобігає утворенню кристаликів цукру в морозиві, а також впливає на процес денатурації білків.
Якщо ви добрий кулінар, то вам, безперечно, доводилося користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається в сухому вигляді, кристали прозорі або злегка жовтуваті, речовина не має ні смаку, ні запаху. Розведена у воді або кислотах речовина сильно набухає, але не розчиняється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з'єднання потрібно підігріти, після остигання розчин переходить у стан холодця.
Харчова цінність

Білків у складі продукту найбільше. У 100 г желатину міститься 87,5 г білків. Енергетична цінність харчової добавки - 355 ккал. Значить, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, інакше наберете кілька зайвих кілограмів.
Хімічний склад та корисні властивості желатину

Продукт є сумішшю з білкових сполук тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспарагінова, глютамінова кислоти та ін. , кори головного мозку та м'язових тканин.
Буквально нещодавно було знову вивчено властивості желатину, щоб остаточно підтвердити позитивний вплив на організм продукту переробки косної та м'язової маси тварини. В експерименті взяли участь 175 людей похилого віку, кожен з яких мав захворювання колінних суглобів (остеоартрит). Щодня піддослідні з'їдали по 10 г желатину як порошку. Через два тижні у більшості з них помічені суттєві поліпшення рухливості суглобів, м'язи стали міцнішими. Так було доведено, що речовина уповільнює процес руйнування хрящових та суглобових тканин.
Пасічники іноді додають речовину в мед, щоб зробити його тягучим і в'язким. Але це тільки псує натуральний медовий компонент: продукт значно втрачає смак і запах, знижується ферментативна активність і цукрова інверсія, збільшується вміст білка.

Характеристики:

Міцність по Блюм:

188

В'язкість, mPas (6,67% розчину при температурі 60°С):

2.92

Вологість (16 год, 105 °С), %

10,8

рН - кислотність (6,67% розчину, 60°С):

5,17

Зола, (550 ° С):

<2,0%

Зміст Н 2 Про 2 :                                                

<10 ppm

Миш'як:

<1,0 ppm

Кадмій:

Хром:

<10,0 ppm

Мідь:

<30,0 ppm

Залізо:

<30,0 ppm

Ртуть:

<0,15 ppm

Свинець:

<5,0 ppm

Цинк:

<50,0 ppm

SO 2 :

<50,0 ppm

Загальна кількість мікроорганізмів, в 1 г

<1000

Колі-форми, в 1 г

не виявлено

Ентеробактерії, в 1 г

не виявлено

Стафілококи, в 1 г

не виявлено

Клостридії, в 1 г

не виявлено

Сальмонелла, о 25 г

не виявлено


 Сертифікат якості:

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.