0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
ПОЛІДЕКСТРОЗА – НОВИЙ РІВЕНЬ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ СУЧАСНОЇ ЛЮДИНИ
Глюкоза - це цукор у нашій крові, який забезпечує нас енергією. Коли десятки цукрів глюкози з'єднані разом, це називається крохмалем. Але є способи поєднання глюкози, які не розщеплюються організмом і це добре. Ми не можемо видобувати енергію з трави, тому що глюкозні цукру, які складають целюлозу, структурно подібну до крохмалю, пов'язані між собою зв'язками, які не можуть зруйнувати травні ферменти. Таким чином, целюлоза проходить без розщеплення в кишечник, де вона функціонує як нерозчинна клітковина.
Виділяючи лише 1 ккал/г, полідекстроза стала багатоцільовим інгредієнтом, що допомагає виробникам інгредієнтів збільшуючи вміст харчових волокон замінювати цукор, крохмаль та жир.
Це, у свою чергу, дає можливість виробникам продуктів харчування та напоїв створювати продукти зі зниженим вмістом калорій та знизити калорії у різних продуктах харчування, включаючи напої, торти, цукерки, десертні суміші, сухі сніданки, заморожені десерти, пудинги та ін. Це також корисно для низьковуглеводних продуктів, що не містять цукру. У 1981 році полідекстроза була класифікована як розчинна клітковина. Численні дослідження продемонстрували свою безпеку та позитивний вплив на травлення.
Полідекстроза є розчинним нев'язким штучним полімером, який лише частково ферментується мікробіотою кишечника.
Важливим фактором, що привертає увагу харчових виробництв до використання полідекстрози у різних застосуваннях, є її простота. Однорідність сполуки може працювати у своїх інтересах порівняно із зерновими волокнами у певних застосуваннях.
ПОЛІДЕКСТРОЗУ В ПРОДУКТАХ:
— не схильна до природних змін , які можуть впливати на натуральні продукти.
- Не заважає смаку кінцевого продукту. Смак, описаний як чистий і солодкий (щодо вмісту низької калорійності) .
— висока розчинність , здатність до в'язкості , подібні до сахарози, роблять полідекстрозу досить універсальною, щоб додати бажану текстуру для різних рідин, включаючи молочні напої та йогурти, соуси, а також зменшувати кількість калорій із жиру або цукру. Споживачів притягує більш гладка та більш насичена консистенція, коли справа доходить до різних рідин. Смак та текстура завжди є ключовими питаннями для здорової аудиторії.
- Заміна цукру, жиру або крохмалю. Як розчинне волокно зі здатністю зв'язувати воду полідекстрозу може частково або повністю замінити цукор, жир або крохмаль у складі, що означає, що він може бути представлений як низька калорія або навіть низький глікемічний індекс.
- Відмінна текстура навіть без цукру. Полідекстроза особливо добре працює в харчових продуктах, які вимагають наповнювачів або ті, які традиційно солодкі або багаті на жир. Вона здатна підтримувати текстуру та відчуття у роті, які часто губляться у процесі видалення цукру та жиру, щоб зменшити кількість калорій.
Стає реальним досягти 50% скорочення ккал без компромісів за смаком та якістю харчування.
Оскільки ожиріння є найбільш невідкладною дієтичною проблемою, існує низка стратегій, які виробники продуктів харчування використовують для привернення уваги до здоров'я. - Низька калорійність. Оскільки полідекстроза лише частково метаболізується у травній системі людини, вона вносить лише 25 % калорій цукру (1 ккал/г проти 4 ккал/г) та лише 11 % калорій жиру (9 ккал/г).
ПЕРЕВАГИ ПОЛІДЕКСТРОЗИ:
- Усунення запорів.
- Прискорений метаболізм.
- Зниження рівня глюкози у крові.
- Пребіотичний ефект.
- Довгострокове керування вагою.
Полідекстроза є джерелом харчових волокон, які можуть бути додані в найрізноманітніші продукти: замінник цукру, закуски, традиційні хлібобулочні вироби, напої, цукерки, тістечка, торти, йогурти, заморожені суміші, молочні продукти та напої, соуси та ін.
Рекомендований щоденний прийом.
"З недостатньо споживаних поживних речовин кальцій, калій, дієтичне волокно і вітамін D вважаються поживними речовинами, що викликають занепокоєння з боку охорони здоров'я, оскільки низький рівень споживання впливає на здоров'я". - Дієтичні рекомендації, США 2015-2020 (8-е видання).
У Сполучених Штатах рекомендоване споживання клітковини становить 14 г/1000 ккал. Для середнього дорослого це щоденне споживання 25 г (жінка) або 38 г (чоловік). Більшість споживають лише половину рекомендованої норми (13,5 та 18 г, відповідно). Ця нестача в раціоні називається волокнистою діркою. Задоволення потреб у волокнах завдяки полідекстрозі не означає додавання калорій, якщо споживаються продукти, збагачені клітковиною
З огляду на нинішні харчові звички, нестача волокон означає значне збільшення споживання калорій. Щоб досягти рекомендованого споживання клітковини без продуктів, збагачених клітковиною, більшості людей необхідно збільшити споживання калорій на понад 500 калорій на день.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.