0 грн
Зробити замовлення
Популярні
- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Використовують у приготуванні меренг. Він є відмінним стабілізатором яєчних білків та вершків, підтримує структуру маси при збиванні та збільшує її в обсязі. Робить десерт на основі меренг стійким до нагрівання. Винний камінь – натуральний розпушувач. У поєднанні з содою він надає випічці відмінну пористу структуру та приємний смак. Використовують для приготування карамелі.
Використання: емульгатор є компонентом, який полегшує з'єднання молекул води з молекулами жиру. Таке з'єднання дає включення повітря в різних видах страв, збитих до стану піни паст, мусів, морозива.
Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.