0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Сироп топінамбура – це унікальний, екологічно чистий продукт.
Топінамбур – це бульбоносна рослина, яка відома під назвою «земляна груша». З цього кореня готують сироп шляхом глибокої переробки топінамбуру, шляхом екстракції вуглеводів (інуліну, олігофруктози та ін) з топінамбуру.
У готовому сиропі збережені всі корисні властивості, які притаманні топінамбуру: вітаміни, харчові волокна, мікроелементи.
Хімічний склад сиропу топінамбуру збалансований.
Сироп має солодкий смак, глікемічний індекс складає 13–15 одиниць.
Сироп топінамбуру вживають:
- для покращення обміну речовин,
- для виведення токсинів із організму.
Сироп з топінамбуру використовують при:
- Виготовлення кондитерських виробів, додаючи його у випічку, десерти, при виробництві шоколаду, морозива, топінгів.
- Додають у різні напої.
- Додають до сухих сніданків, фруктових салатів, молочних виробів та інших виробів замість цукру
- Можна застосовувати при приготуванні будь-яких страв
- На відміну від меду, сироп топінамбуру можна додавати в гарячий чай або каву.
Калорійність та харчова цінність сиропу (КБЖУ) на 100 г:
Жири-0,0%; Білки-0,0%; Вуглеводи-74%
311 Ккал(1303кДж)
Склад:
- Бульби топінамбуру
- Вода
Можливе випадання фруктози в осад (кристалізація)
Зберігати у захищеному від світла місці при температурі від +4°C до +21°C. Термін зберігання 12 міс.
Після розтину зберігати при температурі від 0 ° C до +4 ° C не більше 2-х місяців
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.