0
0

Еритрит (Ерітрітол) 1 кг

Відгуки:
(1)
  • Модель: 00131000
  • Наявність: В наявності
320.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (1)
  • Питання (0)

Erythrit (еритритол) є 100% замінником цукру - він використовується як натуральний підсолоджувач, який у природному вигляді міститься у багатьох видах фруктів (груші, кавун, виноград) та у більш високих концентраціях у таких продуктах, як соєвий соус, сир, вино та пиво. У їжі він служить для виділення аромату, зволоження, як підсолоджувач, стабілізатор або загусник. Продукт схожий на цукор, приблизно на 60-80% солодший від сахарози, але не містить калорій. Також він має низку позитивних властивостей - низький глікемічний індекс, низький вміст калорій і низький проносний ефект. Він не підвищує рівень цукру в крові і не впливає на рівень інсуліну.

Erythrit виробляється шляхом ферментації рослинного цукру - цукор змішується з водою, а потім його ферментують в Erythrit. Потім його фільтрують, залишають кристалізуватись і потім сушать. Готовий продукт виглядає як цукор, має таку ж вагу та об'єм, але за смаком має лише 65-70% солодощі цукру. 90% еритриту абсорбується безпосередньо у тонкому кишечнику протягом 24 годин. Еритрит не метаболізується оральними бактеріями, а це означає, що він не впливає на здоров'я зубів.

Еритрит був схвалений для використання як замінник цукру в Японії в 1990 році. У Сполучених Штатах з 1997 року він вважається класифікованим як безпечний (GRAS). В Австралії та Новій Зеландії він був схвалений у 1999 році.

Чим відрізняється підсолоджувач еририт?

  • Ферментований – проводиться шляхом ферментації натурального кукурудзяного цукру
  • Термостійкий до 160°C
  • Безкалорійний - у той час як більшість подібних підсолоджувачів мають низьку калорійність, еририт взагалі не містить калорій.
  • Чи не глікемічний - не підвищує рівень цукру в крові. Тому еритрит підходить для людей з діабетом.
  • Це найлегше перетравлюваний спиртовий цукор - більше 90% еритриту поглинається в тонкому кишечнику, тому лише невелика кількість потрапляє в товстий кишечник. В інших спиртових цукрах навпаки, тому у споживачів часто виникає діарея та інші подібні симптоми.
  • Не канцерогенний - дослідження показали, що він не має канцерогенних властивостей.
  • Антиоксидант – еририт допомагає боротися з вільними радикалами, які відповідають за процес старіння. Він навіть ефективніший, ніж інші цукрові спирти, тому що він легко абсорбується і не метаболізується.

Переваги добавки Erythrit

  • не містить калорій
  • не впливає на рівень цукру в крові
  • не впливає на рівень інсуліну
  • має нульовий глікемічний індекс
  • є термічно стійким
  • не шкодить зубам, не викликає карієсу
  • без глютена та лактози
  • має солодкий смак

Де його використовують?

Він використовується для випікання, приготування кондитерських виробів, жувальних гумок, молочних напоїв, цукерок, заморожених десертів, пудингів, низькокалорійних напоїв та інших продуктів. Еритритол ідеально підійде для кави, чаю, лимонаду, заправок та соусів або харчових підсолоджувачів. Також його можна використовувати його при готуванні та випіканні.


Відгуки (1)
Виталий
Виталий
13.04.2021
Спасибо большое за оперативную обработку заказа, тщательную упаковку и очень быструю отгрузку!!! Пищевику - процветания и ещё больше клиентов!!! Спасибо!
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.