0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Італійський білий шоколад Ariba у формі дисків – високий натуральний шоколад, який широко використовується в конситерському виробництві.
особливості:
– Шоколад Аріба виробляють із натуральних інгредієнтів, тому підходить для дітей.
- Має м'який молочно-ванільний смак, інтенсивний аромат і розсипчасту текстуру.
- Весь шоколад готовий до вживання без додаткової обробки.
Використовується для виготовлення цукерок, кухонних плиток, кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, ганашу, десертів, а також виготовлення шоколадних прикрас (фіурків), застосовується у шоколадних фонтанах та фондах.
Білий шоколад потребує темпераменту.
Темперування шоколаду вручну:
1: Розтопити шоколад до температури 45-50°С, перемішати до одного природного стану.
2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком та лопаткою, дати охолонути до 28 °С.
3. Зібрати шоколад із мармуру в ємність із остиглою частиною 1/4 шоколаду.
4. Перемішати до 30-32 °.
Рекомендація щодо темперування:
Під час температури шоколад повинен бути добре перемішаний та рівномірно охолоджений.
- У разі адміністрування необхідний ретельний контроль кінцівки температури.
- При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
– Для темперування потрібно брати щонайменше 1кг шоколаду.
Текунь – 4 краплі
Шоколад Ariba має сертифікат кошерності.
Склад: Цукор, какао-мало (31%), цільне знежирене молоко, емульгатор Ліцитин E322, природний екстракт ванілі, ароматизатор. Продукт не містить пальмової олії.
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20 градусів Цельсія.
Термін зберігання: 18 місяців температура не перевищує 20 градусів у сухому місці.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.