0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Паста з насіння гарбуза це чудове джерело вітамінів А і Е , мінералів магнію та калію. Гарбузове насіння гіпоалергенне. Тому паста з них — чудовий варіант для дітей або людей з алергією, які хочуть отримувати білки з продуктів тваринного походження. У 100 г пасти з насіння гарбуза міститься до 30 г білка. Більше білка тільки в пасті з насіння конопель. Тому ці дві пасти обирають спортсмени як альтернативне джерело протеїну. Вміст L-аргініну в гарбузовому насінні більше, ніж в інших продуктах. Спільно з великим вмістом цинку виходить гримуча суміш синтезу тестостерону. Паста з гарбузового насіння це відмінний інгредієнт для приготування ранкових смузі, енергетичних сумішей, вегетаріанських страв та салатів. Вона чудово поєднується з медом, кашами, овочами та хлібцями.
Насіння обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Вона фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стін камери (при звичайній обсмажуванні насіння крутиться в барабані півгодини, підгоряючи і окислюючись).
Користь гарбузового насіння
За вмістом цинку гарбузове насіння в трійці лідерів: всього 30 г насіння заповнюють до 70% добової потреби в цьому мікроелементі.
Так як насіння насичене на 30-50% гарбузовим маслом, їх часто вживають люди, які дотримуються вегетаріанства або під час посту, як заміну тваринним жирам.
Гарбузове насіння давали ослабленим людям як загальнозміцнюючий засіб.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.