0
0

Масло жожоба

1
Натуральна олія Жожоба дуже популярна в косметології олія. Є рідким віском, аналогічним спермацету, і не має собі рівних за хімічним складом у рослинному світі. Властивості натуральної олії Жожоба обумовлені протеїном, що входить до складу, подібним ..
727.00грн.
0
Натуральна олія Жожоба дуже популярна в косметології олія. Є рідким віском, аналогічним спермацету, і не має собі рівних за хімічним складом у рослинному світі. Властивості натуральної олії Жожоба обумовлені протеїном, що входить до складу, подібним ..
1 299.00грн.
0
Натуральна олія Жожоба дуже популярна в косметології олія. Є рідким віском, аналогічним спермацету, і не має собі рівних за хімічним складом у рослинному світі. Властивості натуральної олії Жожоба обумовлені протеїном, що входить до складу, подібним ..
520.00грн.
1
Натуральна олія Жожоба дуже популярна в косметології олія. Є рідким віском, аналогічним спермацету, і не має собі рівних за хімічним складом у рослинному світі. Властивості натуральної олії Жожоба обумовлені протеїном, що входить до складу, подібним ..
208.00грн.
Масло жожоба

Натуральна олія Жожоба дуже популярна в косметології олія. Є рідким віском, аналогічним спермацету, і не має собі рівних за хімічним складом у рослинному світі. Властивості натуральної олії Жожоба обумовлені протеїном, що входить до складу, подібним до колагену. Олія дуже стійка до прогоркання (окислення) і широко використовується у виробництві косметичних засобів. Воно сприятливо діє на шкіру при запаленні, прищах, екземі, псоріазі, нейродерміті. Корисно як для сухої, так і для жирної шкіри – живить, зволожує, глибоко проникаючи у пори. Ефективно при запаленні суглобів, при догляді волосся. Віск, що міститься в ньому, огортає, захищає і оновлює ламке і забарвлене волосся, надаючи їм природний блиск і силу. Олія не має запаху. У суміші з ефірними оліями може замінити будь-який дорогий крем для тіла.