Дія:
Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишков..
Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза) - це проміжний продукт ферментного розщеплення рослинного крохмалю, у результаті молекули крохмалю поділяються на фрагменти - декстрини. Мальтодекстрин – вуглевод, який складається з молекул глюкози, мальтози..
Дія: Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишковому трак..
Дія: Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишковому трак..
Дія: Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишковому трак..
Дія: Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування. Гальмує процес природної зміни кольору. В залежності від ступеня деполімеризації може виступати як формоутворювач або як розпушувач. Легко засвоюється у шлунково-кишковому трак..
Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза) - це проміжний продукт ферментного розщеплення рослинного крохмалю, у результаті молекули крохмалю поділяються на фрагменти - декстрини. Мальтодекстрин – вуглевод, який складається з молекул глюкози, мальтози..
Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза) - це проміжний продукт ферментного розщеплення рослинного крохмалю, у результаті молекули крохмалю поділяються на фрагменти - декстрини. Мальтодекстрин – вуглевод, який складається з молекул глюкози, мальтози..