0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза) - це проміжний продукт ферментного розщеплення рослинного крохмалю, у результаті молекули крохмалю поділяються на фрагменти - декстрини. Мальтодекстрин – вуглевод, який складається з молекул глюкози, мальтози (2 молекули глюкози), мальтотріози (3 молекули глюкози) та полісахаридів (кілька молекул глюкози).
Фактично, мальтодекстрин – це щось середнє між глюкозою та крохмалем. Мальтодекстрини – це продукти з низьким ДЕ (декстрозним еквівалентом від 3 до 20). Як правило, вони представлені у вигляді порошків розпилювального сушіння (з вмістом вологи менше 6%).
Мальтодекстрин DE 10-20 коричневий застосування:
1) У харчовій промисловості застосовується як:
- підсилювача смаку (кондитерське виробництво, напівфабрикати);
- загусника або наповнювача (десерти, молочні продукти);
- покращувача тесту (хлібопекарське виробництво);
- підсолоджувача у дитячому харчуванні, ідеального для дитячого травлення вуглеводу.
2) У кондитерській промисловості:
- для часткової заміни аравійської камеді під час виробництва мармеладів;
- як замінник жиру в майонезі, морозиві, ковбасах та інших продуктах.
- Змінює ступінь в'язкості продукту, має ефект згущення, емульгування, можна досягти жирного ефекту.
3) Широко застосовується при виготовленні БАДів - як пребіотик;
4) У фармацевтиці – як інертна допоміжна речовина;
5) У косметології - як очищувальний час, поживний, пом'якшувальний компонент.
Мальтодекстрин DE 10-20.
- Висока зв'язувальна здатність;
- Висока в'язкість водних розчинів;
- хороша антикристалізаційна здатність;
- Здатність підвищувати температуру замерзання продукту.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.