0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Барвник коричневий: Коричневий Шоколад-Chocolate brown (Е-155) ТМ «AJANTA». Країна походження: Індія. Дата виробництва: Січень 2020р. Термін зберігання: Січень 2023р. Зберігати в сухому прохолодному місці без доступу світла. При температурі 10-25 °C та відносній вологості <75% Дозування підбирається індивідуально для кожної групи виробів за результатами лабораторного тестування, 2-5г/100кг готового продукту. (ВАГА 100г.)
Барвники.
Колір це те, на що покупець звертає увагу в першу чергу. Неможливо уявити наше життя без кольору. Синьо ясного неба, зелень трави і малинові заходи – все сприймається нашим зором. Чорно – білий світ нудний та нецікавий.
Колір – одне із основних чинників, визначальних емоційний настрій людини. Тобто коли колір подобається, у людини піднімається настрій, підвищується тонус, а якщо ми говоримо про харчові продукти, то навіть апетит. Вигляд приємно забарвленого продукту прискорює налаштування системи травлення на роботу і з'являється природне бажання спробувати його.
Однак часто при впливі технологічних факторів (висока температура, тиск, дія кислот і лугів) колір продукту втрачається повністю або частково, і виникає необхідність повернути йому природне забарвлення або надати нового.
У цьому випадку на допомогу приходять харчові барвники. Людство вже багато століть використовує барвники для покращення та збереження зовнішнього вигляду виробів, але лише у 20 столітті з'явилися яскраві та стійкі органічно синтезовані барвники.
Органічно синтезовані харчові барвники – це суміші органічних речовин і супутніх продуктів, отриманих хімічним шляхом. У порівнянні з натуральними синтетичні барвники мають значні технологічні переваги. Вони дають яскраві кольори, що легко відтворюються, добре розчиняються у воді, легко змішуються між собою і набагато менш чутливі до різних технологічних факторів виробництва, мають більш тривалі терміни зберігання. Тому з боку виробників харчової, косметичної та фармацевтичної продукції спостерігається неухильне зростання попиту на якісні та прості у використанні органічно синтезовані барвники.
Вони пропонуються у різних формах:
- порошкові барвники
- гранульовані барвники
- жиродисперсні лакові пігменти
- дисперсії барвників у різних середовищах
- суміші до рослини
У харчовій промисловості барвники застосовують для фарбування:
- джемів,
- мармеладів та карамелі,
- кондитерських виробів та випічки,
- молочних продуктів,
- морозива,
- майонезів,
- сирів,
- салатних соусів,
- безалкогольних та алкогольних напоїв,
- м'ясних продуктів,
- аналогів м'яса,
- копченої риби та рибних продуктів та багато іншого.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.