0.00грн.
Зробити замовлення
Популярні
- Огляд товару
- Відгуки (0)
Нутове борошно виготовляється шляхом подрібнення нуту (турецького або баранячого гороху). Борошно є безглютеновим і дуже корисним. Нутове борошно має приємний горіховий смак. Найчастіше цей вид борошна використовується в індійській та італійській кухні.
Також нутове борошно є джерелом цинку, заліза, фосфору, магнію, калію, селену, вітамінів A, B6 та K.
Використання:
Нутове борошно використовують для приготування: млинців, оладок, котлет, омлету, печива, супів та ін. Крім кулінарії, використовується також у косметології.
Корисні властивості нутового борошна:
- виводить токсини шлаки з організму, діє як сорбент, який позитивно впливає роботу кишечника;
- підвищує рівень заліза у крові, запобігає анемії. Воно також може використовуватись додатково у лікуванні анемії.
- продукти з нуту знижують концентрацію «поганого» холестерину, що спричиняє атеросклероз, і таким чином знижують кількість серцево-судинних захворювань;
- калій, що міститься в нуті, знижує артеріальний тиск;
- регулярне вживання цього продукту покращує стан нігтів, шкіри та волосся. З нутового борошна готують маски для шкіри.
Харчова цінність на 100гр.: Білки-10,9 г жири-2,9 г; вуглеводи 66г.
Енергетична цінність-337 кКал.
Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.