0
0

Какао боби добірні. ТМ First Old Cocoa (Венесуела) Вага: 150 грам

Відгуки:
(0)
  • Модель: 000105100
  • Наявність: В наявності
150.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

СОРТУ Какао-бобів
Ароматні какао-боби з Венесуели вважаються найкращими у світі, а деякі окремі сорти визнані еталоном якості середкакао-бобів.
У Венесуелі ростуть природні гібриди какао-бобів сорту Criollo і Trinitario. Саме наявність, більшою чи меншою мірою, різних гібридів сорту Criollo є основною відмітною ознакою венесуельського какао.
Всі види какао-бобів, вироблених у Венесуелі, прийнято ділити по зонах, на територіях яких розташовані плантації для вирощування какао.
Грунтуючись на власних дослідженнях, багаторічних спостереженнях за процесами вирощування та збору какао, а також з огляду на вікові знання місцевих виробників, пропонуємо ознайомитися з основними видами какаобобів з Венесуели.
Наша компанія співпрацює з різними плантаціями, які забезпечують постачання какао-бобів з усіх описаних нами зон, а також має власні плантації, на яких вирощує особливі сорти какао.


ФЕРМЕНТАЦІЯ КАКАО-БОБІВ
Ферментація є початковою стадією обробки свіжих какао-бобів. До цього процесу варто ставитися з особливою відповідальністю, оскільки результати смакових та фізико-хімічних властивостей майбутнього шоколаду формуються саме в ході технологічних процесів ферментації какао-бобів. Застосовувані способи ферментації не забезпечують рівномірне протікання біохімічних і ферментованих процесів по всьому обсягу какао-бобів, тому готові какао-боби не можуть бути повністю однорідними за ступенем ферментації і містять поряд з ферментованими і недоферментовані боби. Наша компанія пропонує яко-боби двох рівнів ферментації: F1 і F2. F1 какао-боби містять від 85 до 97 відсотків ферментованих зерен. Ці боби мають особливий багатий аромат і смак, і кожен виробник у своєму регіоні визначає власну технологію ферментації, секрети якої не розкриваються. Після особливої ферментації такі какао-боби набувають сильних унікальних смакових і ароматичних відтінків, які відрізняються не тільки між різними зонами плантацій, але навіть між різними плантаціями в одній зоні.


Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.