0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Карибе Шоколадні Білі Диски - матові "монети" білого кольору, d=10-15 мм.
використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, та в чистому вигляді, для прикрас.
Як правильно розтопити "Карібе шоколадні диски"?
Для декорування - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 C і використовувати.
За допомогою шоколадних дисків та вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку помадку.
За допомогою шоколадних дисків та Каравелла крем какао (1: 1) можна приготувати м'яку помадку.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянцеву, блискучу поверхню, помадка не утворює дуже застигаючої скоринки, на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізку готового виробу, але й не пристає до рук.
Виробник: Італія, Master Martini
Упаковка - пакет Zipp-Lock.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.