0
0

Гуміарабік, E 414 1 кг

Відгуки:
(0)
  • Модель: 0001031000
  • Наявність: В наявності
350.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Гуміарабік – харчовий емульгатор, загусник, гідроколоїдний емульгатор, текстурант, плівкоутворювач, стабілізатор емульсій та піногасник, який одержують з акацій видів Senegal та Seyal у вигляді жовтих ексудатів, які подрібнюються до білого порошку. Молекулярно еластичний, ефективно розподіляє частинки жирів у продукті, не залишає присмаку, регулює точку замерзання, утримує вологу.
При кип'ятінні розчину добавки в ньому утворюються різні цукристі речовини, тому зараз гуміарабік широко використовується в харчовому виробництві.
Застосування гуміарабіку дозволяє збільшити обсяг продукту, приготувати емульсію, усунути утворення грудок і піни, запобігти зацукрованню, при цьому повністю зберігаючи смак продукту.

Ціна гуміарабіку в Україні.

На цінову політику впливає багато чинників, через які вартість товару може змінюватися. Але наша компанія тримає ціни на прийнятному рівні для клієнтів, щоб якісні товари відповідали найвигіднішим цінам для покупців.

Переваги застосування гуміарабіку замість інших речовин, аналогічних за дією

  • добавка Е414 є безпечною, входить до списку дозволених харчових добавок у Росії, Україні та інших країнах;
  • відсутність обмежень використання;
  • не є алергеном;
  • виводить солі важких металів та радіонукліди;
  • сприяє зниженню рівня глюкози та холестерину;
  • завдяки властивості продовжувати травний процес гуміарабік продовжує відчуття ситості;
  • прискорює ліпідний обмін, тим самим сприяючи зниженню ваги.

Інші назви

Для пошуку даного товару можуть використовуватися такі назви - камедь акації, харчова добавка Е414.

Де застосовується?

  1. У кондитерській галузі бере участь у формуванні глазурних покриттів, не допускає кристалізації цукру, заповнює порожнечі, стабілізує смак;
  2. У хлібопеченні гуміарабік утримує вологу при зберіганні та заморожуванні виробів, попереджає надмірне обсмажування.
  3. При виробництві алкогольних/безалкогольних напоїв камедь стабілізує утворення піни, зберігає колір і запах, сприяє загущенню, не допускає появи осаду, збагачує клітковиною.
  4. У виробництві молочних продуктів: у сирах, йогуртах, молочних коктейлях, сирних десертах гуміарабік присутній як регулятор об'єму та стабілізатор емульсій;
  5. У виробництві різних цукерок, пастили. Додають стабілізатор і в жувальну гумку, так він відмінно утримує різні аромати, завдяки йому післясмак більш тривалий;
  6. При виробництві дієтичних продуктів, харчових концентратів та приправ,
  7. У медицині, при виробництві болезаспокійливих засобів та деяких інших ліків;
  8. У виробництві чорнила;
  9. Як один із компонентів при фарбуванні тканин, обробці шкіри;
  10. у виробництві кераміки;
  11. У станковому живописі є сполучною для сухих компонентів (другий за якістю, після яєчного жовтка).


Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.