0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
- Схожі товари
Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок).
3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок.
(100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам).
Загальна інформація
Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедурам та обробці ензимами, а потім після сушіння в системі розпилення піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів та сухої пастеризації він набуває вигляду білокремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри збивання та стійкості піни, отримані після збивання, вищі, ніж у свіжому білку.
Сухий білок – гарний піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування під час виробництва кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок тощо. У кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування у випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, і навіть збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Добавка альбуміну у складі сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність за допомогою гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.
Порівняно з іншими білками тварин альбумін має найкращий склад амінокислот. Склад амінокислот в альбумін подібний до складу білка молока і м'яса. Слід зазначити, що білки яєць найбільш засвоюються (94%). Водночас для молока цей показник становить 85%, рису – 80%, печінки – 77%, картоплі – 78%, свинини – 74%, яловичини – 69%, стручкових рослин – 40-50%.
Добавка альбуміну ефективно впливає на органолептичні властивості, надаючи продуктам, натуральний смак і запах.
Сертифікат якості:


Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.