0
0

Альбумін 85% білка (яєчний білок) (Україна). Вага: 500гр.

Відгуки:
(0)
  • Модель: 1661938611
  • Бонусні бали: 15
  • Наявність: В наявності
500.00грн.
Ціна в бонусних балах: 150
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Альбумін – сухий білок підвищеної збиваності (яєчний порошок).
3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок.

(100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам).

Загальна інформація

     Альбумін - це продукт, виготовлений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедурам та обробці ензимами, а потім після сушіння в системі розпилення піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів та сухої пастеризації він набуває вигляду білокремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри збивання та стійкості піни, отримані після збивання, вищі, ніж у свіжому білку.

     Сухий білок – гарний піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування під час виробництва кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок тощо. У кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування у випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, і навіть збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Добавка альбуміну у складі сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність за допомогою гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.

Порівняно з іншими білками тварин альбумін має найкращий склад амінокислот. Склад амінокислот в альбумін подібний до складу білка молока і м'яса. Слід зазначити, що білки яєць найбільш засвоюються (94%). Водночас для молока цей показник становить 85%, рису – 80%, печінки – 77%, картоплі – 78%, свинини – 74%, яловичини – 69%, стручкових рослин – 40-50%.

Добавка альбуміну ефективно впливає на органолептичні властивості, надаючи продуктам, натуральний смак і запах. 

Сертифікат якості:




Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.