0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Фурцелларан - студнеутворювач, що отримується з водоростей (фурцелларія), що ростуть біля узбережжя Балтійського моря, схожий за своїми властивостями на каппа-карагенан. Має високу температуру студнеутворення желейної маси (70 - 75 ° С). Фурцелларан має підвищену студнеутворювальну здатність, яка майже в 2 рази вище, ніж агароїд.
Furcellaran може бути використаний як засіб стабілізації та гелеутворення у харчовій, сільськогосподарській, косметичній та фармацевтичній промисловості.
Furcellaran забезпечує термо-стабільною текстурою та середньою силою гелеутворення для продуктів, таких як хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, варення, джем, йогурт, м'ясо та молочні десерти.
Рекомендовані дози: Желейні цукерки-2-2,5%; Джем – 0,5-1%, пудинг – 1-1,5%; десерти на водній основі – 0,5-1%; Випічка – 0,5-1%.
Форма виробництва пластівці.
Агар не розчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється лише за температур від 95 до 100 градусів. Гарячий розчин є прозорим та обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термооборотним. При нагріванні до 85-95 градусів він знову стає рідким розчином, що знову перетворюється на гель при 35-40 градусах.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.