0
0

Агар агар (1200) ТМ Rokogel (Іспанія) вага: 250 гр.

Відгуки:
(1)
  • Модель: 712825733
  • Бонусні бали: 18
  • Наявність: В наявності
275.00грн.
Ціна в бонусних балах: 180
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (1)
  • Питання (0)

Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому океані, та утворює у водних розчинах щільний холодець. Агар-агар є рослинним замінником желатину. 

ВИРОБНИЦТВО.
Агар-агар проводиться за наступною технологією: миття очищення водоростей – обробка лугом та водою – екстракція – фільтрація – застигання – пресування – сушіння – подрібнення. У класифікатор харчових добавок має номер E 406.

КОРИСТЬ АГАРА.

Завдяки йоду, що входить до складу агар-агару, він сприятливо діє на щитовидну залозу. Кальцій у складі агар-агару зміцнює кісткову тканину, а залізо покращує обмінні процеси у клітинах організму. Агар-агар погано засвоюється організмом, тому його використання в кондитерських виробах знижує їхню калорійність і робить їх вживання безпечнішим для людей зі схильністю до повноти. Крім цього корисні властивості агар-агару полягають у тому, що він знижує кислотність у шлунку, очищує організм від шлаків та токсинів, стабілізує рівень глюкози в крові, знижує рівень холестерину, жирів та цукру.


Завдяки властивості агар-агару погано засвоюватися організмом його використовують у медичних цілях як проносний.


ЗАСТОСУВАННЯ АГАРА.
Агар використовують у кондитерській промисловості при виробництві мармеладу, желе, при отриманні м'ясних та рибних холодців, при виготовленні морозива, де він запобігає утворенню кристаликів льоду, а також при освітленні соків.

Агар-агар нерозчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється лише за температур від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термозворотним (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агару за високих температур може здійснюватися гідролітичне розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агар при температурах до 60 градусів.

Специфікація: 

Сила гелю (міцність колодець) (по Ніккану) – 1 25 0 г/см 2

рН (1,5% розчин) – 6, 2

Температура желювання – 41 0 С

Температура розчинення – 95 0 С

Вміст золи – <5%

Волога - 1 7 , 4 %

Кількість мікроорганізмів на чашках Петрі - <5000/г

Дріжджі та плісняви - < 300/г


Зберігання:

Агар  повинен зберігатись у сухому прохолодному місці.


Сертифікат якості:



Відгуки (1)
Ірина Чабан
Ірина Чабан
07.07.2022
Масса положительных эмоций от данного магазина. Брала здесь впервые: агар, пектин, кероб, какао, желатин, псилиум. Все свежее, качество отменное! В наше нелёгкое время отправили моментально, как только я сделала заказ, посылка была у меня на следующей же день. Очень внимательный парень с которым я общалась, очень вежливый и деликатный. Спасибо!!!Победы и Мира нам всем!!!!
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.